Sayısız fırsat kaçtı
Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Eskişehirspor oldu. Siyah Kırmızılı ekip 26'ncı dakikada gole çok yaklaştı. Kullanılan serbest vuruşta Milinkovic'in ortasında top Halil İbrahim'in önüne düştü. Kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim Halil yaptığı vuruşu kaleciye nişanladı. Rakip kalede daha etkili olan Es Es, 44'de bu kez Jesse ile gole yaklaştı. Sağ çaprazda topla buluşan Jesse topu kaleye yolladı. Ancak golü kaleci Günay önledi ve ilk yarı golsüz tamamlandı.

Jesse'nin golüyle öne geçtik
Oyunun ikinci yarısına da etkili başlayan taraf Eskişehirspor oldu. 47'nci dakikada savunmanın arkasına sarkan Sissoko kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi çalımlayan Sissoko yere düştü. Ancak geride gelen Jesse boş kaleye topu yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 67'de ise ceza sahası içinde Berkay'ın müdahalesi sonrası Oğulcan yerde kaldı ve ev sahibi ekip penaltı kazandı. Topun başına geçen Gökhan Alsan skoru eşitleyen golü attı.

Pozisyonları değerlendiremedik
Penaltı golüyle 1-1 eşitlikten sonra kısa süreli şoku atlatan Es Es oyunun tekrar hakimi oldu. Ancak son 10 dakikada girdiği pozisyonları değerlendiremedi. 81'inci dakikada Issah'ın 25 metreden çektiği şut direkte patladı. 87'de kullanılan köşe vuruşunda Jesse kafaya iyi yükseldi ancak kaleci Günay son anda topu kornere çeldi. 90+4'te Milinkovic sağ kanattan gelen ortayı kafayla kaleye yolladı ancak top dışarı çıktı ve Es Es sahadan 1 puanla ayrıldı.
Editör: TE Bilisim