Dış atışlarda etkiliydik

Kurduğu kadroyla ligin en iddialı ekibi haline gelen Eskişehir Basket dün sahasında Finalspor'u konuk etti. Mücadelenin ilk periyodunda her iki ekip sıkı savunma yaparken dış atışlarla sayı bulmaya çalıştı. Nesine.com Eskişehir Basket bu periyotu son saniyesinde Marshall'ın bulduğu sayıyla 25-24 önde kapattı. İkinci periyotta dış atışlarda etkili olan Eskişehir Basket soyunma odasına 51-45'lik üstünlükle girdi.

Hücumda hatasız oyun

Eskişehir Basket üçüncü periyotta savunmada direnci arttırırken, Amerikalı yıldızı Sean Marshall'ın sayılarıyla farkı bir ara 12 sayıya kadar çıkardı. Siyah Kırmızılı ekip üçüncü periyodu 74-63'lük üstünlükle tamamladı. Son periyotta ise Murat, Yunusemre ve Evren'in müthiş savunmasıyla rakibini hataya zorlayan Nesine.com Eskişehir Basket, hücumda hatasız oynadı ve maçı 90-74'lük skorla kazanarak lige galibiyetle başladı.

Marshall şaha kalktı

Final Spor karşısında sakatlığı sebebiyle oynayamayan Josh Duncan'dan eksik olarak mücadele eden Eskişehir Basket'te hücum yükünü Sean Marshall çekti. Özellikle maçın ilk yarısında hücumda ipleri eline alan oyuncu, kritik anlarda maçın Eskişehir Basket'e dönmesini sağladı. Maçta 34 dakika süre alan oyuncu, 34 sayı atarak yıldızlaşırken, 5 ribaund, 5 asist ile katkı verdi.

Editör: TE Bilisim