Katılım yüksekti
Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki etkinliğe Vali Özdemir Çakacak, Muharip Hava Kuvvet Komutanı Hava Orgeneral Atilla Gülan, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Tatlısu, '99'uncu yılıdır'
Etkinlikte konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, 'Bugün Türk milleti büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, önderliğinde tarih sahnesine çıkarak makus talihini tersine döndürmeyi başardı. Milletin azim ve kararlılığı sayesinde Türk milletinin esaret altında yaşayamayacağının Samsun'dan başlayarak tüm dünyaya duyurulduğu tarihin 99'uncu yılıdır' şeklinde konuştu.

Madalyalarını aldılar
Renkli geçen programda, aralarında engelli sporcuların da bulunduğu dereceye giren sporcuların madalya töreni gerçekleşti. Program, eskrim, karate, güreş gibi çeşitli branşlardaki sporcuların gösteriler ile sürdü. Şiirlerin okunması vegençlik adına yapılan konuşmalarla devam eden19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programıfolklor ekiplerinin oyunlarıyla ise sona erdi.

Küçük kramponlar unutmadı
Dün Necdet Yıldırım Sahası'nda oynanan U-11 Yerel Futbol Ligi müsabakaları öncesinde küçük kramponlar Ata'yı unutmadı. Eskişehirspor, DSİ Bentspor, Osmangazispor ve Porsukspor maçları öncesi bir araya gelerek Türk bayrakları açıp 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Ayrıca Kanlıkavak Altyapı Tesisleri'nde eğitim alan Eskişehirspor altyapısı da anlamlı günü unutmadı.
Editör: TE Bilisim