AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, seçim çalışmalarını gerçekleştireceği seçim ofisinin açılışını tarihi Odunpazarı bölgesinde gerçekleştirdi. Açılışa Cumhur İttifakı milletvekili adayları Nabi Avcı, Serhat Tunç, Kezban Akkaya, Nurullah Sazak, Kadir Bıyık, Ahmet Namık Akdoğan, Nurettin Kaba'nın yanı sıra belediye başkanları ve AK Parti yöneticileri katıldı.
ESKİŞEHİR'İN NİTELİKLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI
Cumhur İttifakı milletvekili adayları, belediye başkanları ve AK Parti'de görevli yöneticiler açılışa katılan vatandaşları balkonda selamladı. Açılışta adeta ilk balkon konuşması gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkan Vekili Murat Özcan, seçimlere az bir süre kaldığını belirterek ' Zaman kaybı yok. Açılıştan hemen sonra kapı kapı dolaşarak herkesi ikna edeceğiz. Çünkü Eskişehir'in en nitelikli Milletvekili Adayları burada' dedi.
DEVLETİN BEKASI İÇİN BERABERİZ
Cumhur İttifakında yer alan MHP Milletvekili Adayı Kezban Akkaya, 'Kutlu bir yola çıktık. Birlik beraberlik içerisinde bu yola devam edeceğiz' derken Kadir Bıyık, Eskişehir'e Cumhur İttifakını kazandıracaklarını söyledi. MHP birinci sıra adayı Nurullah Sazak, 'Devletin bekası için hep bir araya geldik. AK Parti ile yine devletin bekası için beraberiz' diye konuştu.
KATILANLARDAN SÖZ İSTEDİ
AK Parti Milletvekili Adayı Serhat Tunç ise, açılışa katılanlardan söz istedi. Tunç, '24 Haziran akşamına kadar vatan için, bayrak için, devlet için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı daha güçlü başkan yapmak için söz veriyor musunuz?' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısı üzerine Cumhur İttifakında bulunduklarını belirten BBP'li aday Ahmet Namık Akdoğan, BBP'nin Cumhurbaşkanı Adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurguladı.
DERDİMİZİ BİR KENARA BIRAKACAĞIZ
AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, kendi ofisinin açılışında yaptığı konuşmasında seçimlerin önemine değindi. Günay, 'Bu seçimin önemini hatırlatmak istiyorum. Bazen günlük olaylardan dolayı unutulsun istemiyorum. 17-25 Aralığı unutmayalım. Şehirlere hendek kazılarak ülkeyi Kürt, Türk, Çerkez, Laz diye bölenleri unutmayalım, Kudüs olayını unutmayalım. Zeytindalı operasyonunu unutmayalım. 15 Temmuz gecesini hiç unutmayalım. Bir tane Türkiye var. Başka gidebilecek bir yerimiz yok. Bu yüzden 24 Haziran ülkemizin kader günü olduğunu unutmayalım. Bugün ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda çıkartma ve Cumhur İttifakını fazla çıkartma günüdür. Bugün sen ben değil biz olma günüdür. Bugün derdimizi bir kenara bırakacağız. 24 Haziran'da ilk turda Cumhurbaşkanımızı çıkartacağız' diye konuştu.
HERHANGİ BİR SEÇİM OFİSİ DEĞİL
AK Parti Milletvekili Nabi Avcı ise 'Burası sadece Emine Nur Günay'ın seçim ofisi değil. Bu herhangi bir seçim ofisi değil. Bu tabloda şehitlerimiz, gazilerimiz var. Bu tabloda şehit Hasan Polatkan var, Adnan Menderes var, Gün Sazak var, Muhsin Yazıcıoğlu var. Burada Türklerin tarihi yürüyüşünün Eskişehir adımını hep birlikte atıyoruz' ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Milletvekili Harun Karacan ve AK Parti Milletvekili Adayı Dündar Ünlü katılmadı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim