Uzun yıllar çocuk sahibi olmak için mücadele veren Halime Hatun-Levent Koparan çifti, Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde bulunan hekimlere başvurdu. Yapılan tedaviler ve öneriler sonrasında Halime Hatun Koparan, 46 yaşında üçüz bebeklerini dünyaya getirdi. İki oğlu ve bir kız çocukları olan aile bu yıl ilk kez Anneler Günü'nü kutluyor. Anne Koparan, kendisine en büyük hediyenin üçüz bebekleri olduğunu söyledi.

Yıllar sonra 46 yaşında üç çocuk annesi olmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Halime Hatun Koparan, 'Bu durum çok güzel bir duygu. Allah bir tane isterken, üç tane verdi. Güzel bir durum yaşıyoruz. Bakımları biraz zor. İlk Anneler Günü'nü üç çocuğumla birlikte yaşıyorum. Birden nüfusumuz çoğaldı. Allah'ın bize lütfu. Bize verilen en güzel hediye' dedi.

'ŞU YALAN DÜNYADA GERÇEK OLAN ŞEY BEBEKLERİMİZ'

Baba Levent Koparan ise, yıllardır içlerindeki çocuk özleminin üçüzlerle son bulduğunu belirterek şunları söyledi:'Şükürler olsun, yıllardır içimizde çocuk özlemi vardı. Ben Allah'a şükrediyorum. Bir bebek beklerken, üç bebek oldu. Emeği geçen doktorlarımıza teşekkür ederim. Şu yalan olan dünyada gerçek olan şey, bebeklerimiz. Bakımları biraz zor ama, bizim için artık zor diye bir şey yok.' İHA

Editör: TE Bilisim