İYİ BAŞLADIK
Kırmızı Siyahlılar Süper Lige yükseldiği 2008-2009 sezonuna Teknik Direktör Rıza Çamlıbay ile başlangıç yapmıştı. Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Kırmızı Siyahlılar ilk 6 haftalık periyotta 6 puan toplayarak ligde 13.sırada yer almayı başarmıştı. Şimşekler 6 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet almıştı.

YÜKSELİŞ DEVAM ETTİ
Eskişehirspor 2009-2010 sezonuna ise mükemmel bir başlangıç
yapmıştı. Yine Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yoluna devam eden Eskişehirspor ilk 6 haftada 3 galibiyet 3 beraberlik alarak 12 puan topladı ve 4.sırada yer almıştı. Es Es o sezon 6 haftalık periyotta mağlubiyet yüzü görmemişti.

EN KÖTÜ SEZON
2010-2011 sezonunda ise Süper Lig kariyerinin en kötü başlangıcını yapan Es Es 6 haftada sadece 2beraberlik alarak 17.sırada yer almıştı. Alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın görevine son verilerek, takımın başına Bülent Uygun getirilmişti. Sezon sonunda ise Uygun'un dönemi de şike olayları nedeniyle son bulmuştu.

SKİBBE 7 PUAN TOPLAMIŞTI
Eskişehirspor 2011-2012 sezonuna Alman Teknik adam Michael Skibbe ile başlangıç yapmıştı. Alman hoca ile Es Es ilk 6 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik ev 3 yenilgi alarak topladığı 7 puanla 12.sırada yer almıştı. Skibbe'nin devri ise bu sezonun ilk yarısında sona ermiş, Ersun Yanal dönemi başlamıştı.

İNİŞLİ ÇIKIŞLI GRAFİK
2012-2013 sezonuna Teknik Direktör Ersun Yanal ile başlayan Eskişehirspor çıktığı 6 maçtan 3 galibiyet ve 3 yenilgi almıştı. Ersun Yanal ile birlikte 9 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar 8.sırada yer almıştı. Bu sezonun ardından yönetim değişikliği ile birlikte Ersun Yanal dönemi de sona ermişti.

SAĞLAM FARKI
2013-2014 sezonuna Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile başlayan Eskişehirspor başarılı bir grafik sergileyerek ilk 6 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 10 puanla 7.sırada yer almıştı. Eskişehirspor bu sezon Türkiye Kupasında ise final oynama başarısı göstermişti.

KAZANAMASAK DA KAYBETMİYORDUK
Geçen sezon 2014-2015 dönemine de Ertuğrul Sağlam ile başlangıç yapan Eskişehirspor ilk 6 haftada 1 galibiyet 3 beraberlik alarak 6 puanla 14.sırada yer almıştı. Bu sezonun ilk yarısında ise Ertuğrul Sağlam takımda kan değişikliğine farklı havaya ihtiyaç olduğunu dile getirerek takımdan ayrıldı. Yerine Teknik Direktör Michael Skibbe getirildi.

İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR
Bu sezon ise 2015-2016 dönemine Alman Teknik adam Michael Skibbe ile başlayan Eskişehirspor Süper Ligde bulunduğu 8 sezon içerisindeki en kötü ikinci başlangıcını yaptı. Kırmızı Siyahlı ekip geride kalan 6 haftada 1 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 17.sırada yer aldı.

KADER ANI
Eskişehirspor'da kritik ve zorlu bir döneme girilirken, Teknik Direktör Michael Skibbe için çanlar çalmaya başladı. Bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması öncesinde camiada tedirginlik hakimken, Alman teknik adam ise ipin ucunda olduğunun farkında. Beşiktaş karşılaşmasında alınacak sonuç Skibbe'nin kaderinde belirleyici olacak.

Editör: TE Bilisim