İmzalar atıldı
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde Eskişehirspor ile Digitürk arasında yayın paketi anlaşması imzalandı. İmza törenine İdari ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Altan Begiter, Sportif Direktör İzzet Erdoğan, Digiturk Ulusal Satış Müdürü Ali Özyürek, İç Anadolu Bölge Müdürü Hasan Kılıç, Eskişehir Özateş Yetkili Bayii Hakan Ateş ve Eskişehir Bayii Yöneticisi Koray Tüccar'ın katıldı.

Erdoğan'ın katkısıyla
Es Es yönetimi, 'Eskişehirsporumuza, kısa, orta ve uzun vadeli kaynak yaratma çalışmalarımız devam ediyor. Bütün kaynakları Eskişehirsporumuz lehine kullanmak istiyoruz. Digitürk, Türk futboluna hizmet eden, önemli bir marka. Bu anlaşma ile Eskişehirsporumuza önemli bir gelir elde edeceğimizi umuyoruz. İnşallah, Dünya'daki tüm Eskişehirspor taraftarları, bu kaynağı yaratma sürecinde bize destek olurlar. Katkısı olan, Sportif Direktörümüz İzzet Erdoğan ve Digiturk yetkililerine çok teşekkür ediyorum' dedi.

Kampanya detayları
Eskişehirspor'un maçlarını izlemek üzere satın aldıklarında ilk 3 ay için sadece 13,50 TL ödeyecek. 12 aylık taahhüt ile yapılacak üyeliklerde kalan 9 ay için de 27,00 TL'lik bir ücret ödeyerek Eskişehirspor'un 2017-2018 sezonunda oynayacağı maçları izleyebilecek. Bunun yanında ilk 2 ay Süper Lig maçlarının yayınını da ücretsiz izleyebilecek. Kampanya Türkiye genelini kapsayacak yayıncı kuruluş Digitürk ile yapılan kampanya anlaşması ile Türkiye genelinde Eskişehirspor'a gönül vermiş sporseverler maçları evlerinde düşük bir miktar ödeyerek izleyebilecek.

Paketin içeriği
Bu kampanya ile diğer lig maçlarını, İngiltere maçlarını, aile kanallarını, belgesel kanallarını izlenebilecek. Kampanyaya katılmak isteyenler için Eskişehirspor resmi sitesinden de kampanya başvuru formu oluşturulacak. Yeni üyeler Eskişehirspor Kulübü'nün adını vererek veya kulübün resmi sitesindeki formdan müraacat ettikleri taktirde her yeni üye için kulübe 12,5 TL para ödenecek.
Editör: TE Bilisim