Tepebaşı Belediyesi'nin Belde Evlerindeki kadınlara yönelik düzenlediği bilgilendirme toplantıları başladı. Belde Evlerindeki kadınlarla bir araya gelerek Tepebaşı Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkan Ataç, Bahçelievler Belde Evi ve Meslek Edindirme Kursu'nda da kadınlarla bir araya geldi.

KESİNTİSİZ HİZMET
Başkan Ataç'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Melih Savaş, Bahçelievler Mahalle Muhtarı Sülbiye Bilen, Eskibağlar Muhtarı Şenol İtgin ve Yenibağlar Mahalle Muhtarı Mine Türeli ile çok sayıda kursiyer ve eğitmenleri katıldı. Bilgilendirme toplantısında konuşan Başkan Ataç, sözlerine belediye çalışmalarından bahsederek başladı. Ataç, '15 senedir sıkıntısız bir şekilde mahallelerimize hizmet verdik. Çünkü mahallelerimiz ve orada yaşayan vatandaşlarımız bizim için çok önemli. Temel hizmetlerin en iyisini yapmak konusunda hep iddialı olduk. 5 senede 500 bin ton asfalt atmışız' dedi.

ÖRNEK OLSUN
Tüm çalışmaları el birliğiyle başardıklarını belirten Başkan Ataç, 'Tepebaşı'nda öyle bir birlik var ki her yere örnek olsun' dedi. Belde Evlerine de değinen Başkan Ataç; 'Belde Evlerinden 2009'dan bu yana 120 bin kadın faydalanmış. Biz binalar yaparız, ama siz içini doldurmazsanız bir anlamı olmaz. Belde Evleri paylaşmanın merkezi oldu. Paylaşmayı seviyoruz. Belde Evleri kursiyerlerimizi Çanakkale'ye, Anıtkabir'e götürdük. Meclis ziyaretlerimiz oldu. Bir hesap ettik, 15 bin insanımız Meclis'i ziyaret etmiş. Biz hiçbir siyasi görüş ayrımı yapmıyoruz' diye konuştu. Başkan Ataç'ın konuşmasının ardından toplantının soru-cevap kısmına geçildi. Ardından, Bahçelievler Belde Evi ve Meslek Edindirme Kursu'nda görevli Rölyef Eğitmeni Neşe Karabacak, rölyef kursiyerleriyle birlikte hazırladıkları kağıt rölyef tabloyu Başkan Ataç'a hediye etti. HM
Editör: TE Bilisim