İl Başkanı İsmail Candemir, 2019 yerel seçimlerinin ülke ve şehrin gündeminde olduğunu belirterek 'İl teşkilatı olarak yakın gelecekte iddialı projelerle hemşerilerimizin karşısına çıkacağız' dedi.
BİZ YAPACAĞIZ
Candemir, ilçe başkanları ile birlikte geçen haftalarda Günyüzü'nde bulunan Sakarya Şehitleri Anıtını ziyaret ettiklerini belirten Candemir, 'Gönderdeki uğruna can verdiğimiz bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızın yıpranmış hali, sökülmüş mermerler, kırılan çeşmeler, bozulmuş yollar ve kurumaya yüz tutmuş ağaçlarla karşılaştık. AK Partili belediye başkanı ile görüşme isteğimiz taziye gerekçe gösterilerek kabul görmedi. MHP olarak amacımız siyasi şov yapmak değil. Günyüzü Belediyesi gerekli düzenlemeleri yapmazsa biz MHP olarak gereğini yağacağız' diye konuştu.
CUMARTESİ NETLEŞECEK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin sorulması üzerine açıklama yapan Candemir, 'Cumartesi günü saat 14.00'te MHP genel başkanı çağrısıyla il başkanları toplantımız var. Bu toplantı sonrasında bu süreç netleşecektir. Genel başkan ve genel merkezin aldığı kararın sonuna kadar arkasındayız. Biz şu anda kendimiz çıkacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz' diye konuştu. Aday kriterleriyle ilgili konuşan Candemir, 'Liyakat esasına göre belirliyoruz. MHP projeleri ile gündeme gelmeli. Eskişehir'in sorunları belli bunların çözümlerine ilişkin çalışmalarımız sürüyor. Kriterlerimiz istişarelerle Eskişehir'e yararlı olabilecek liyakate sahip arkadaşları belirleyeceğiz' ifadelerini kullandı. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim