Günay 'Sayın Cumhurbaşkanımız yerel seçim süreç değerlendirmesi için bizlerle bir araya geliyor. Çok verimli istişarelerde bulunuyoruz. Bizlere seçim sonrası yol haritamızı aktarıyor ancak esas bizleri dinliyor. Çok samimi bir ortamda sorunları dile getiriyoruz, görüşlerimizi paylaşıyoruz. Tek tek not alıyor kendisi. Bizlerden beklentilerini ve yol haritamızı kendisinden dinlemek bizler için de çok değerli' şeklinde açıklamada bulundu.
SORUNLARI DİNLEDİ
Günay 'Sayın Cumhurbaşkanımız sadece genel siyaset konularını değil, yerel sorunları da dinledi ve not aldı. Kendisine müteşekkiriz. Ben de yerelde takip ettiğim ama Türkiye genelini etkileyen konuları dile getirdim' dedi. Günay selden etkilenen bölgeleri ziyaret etmiş, sel mağdurlarının sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde dinlemiş, ilgili bakanlıklar ve kurumlarla temasa geçmişti. Günay 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare toplantısında da konuyu gündeme getirdim ve sel mağdurlarının ihtiyaçlarını Cumhurbaşkanımıza ilettik' diye konuştu.
İŞÇİLERİ ANLATTI
Günay ayrıca geçici işçilerin sorunlarını da Cumhurbaşkanı'na aktardı. 'Son bir hafta içinde geçici statüde çalışan işçilerimizden çok kişi irtibata geçti, sorunlarını aktardılar. Zaten Cumhurbaşkanımız bu konudan haberdardı. Tüm Tarım ve Orman Bakanlığının Araştırma Enstitülerinde mevsimlik işçi olarak çalışanların dosyalarını ve taleplerini Sayın Cumhurbaşkanımıza aktardım. Türkiye genelinde 10 bin, Eskişehir özelinde 175 kadar işçiyi kapsayan bu durumun kurum onayı istenmeden çözümlenmesi taleplerini ilettim. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımı ve desteği için hemşerilerim adına teşekkürlerimi arz ederim.' HM
Editör: TE Bilisim