Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın bu yıl repertuarına aldığı Ağır Roman oyunu sahnelendiği İstanbul turnesinde yaklaşık iki bin tiyatrosever tarafından izlendi. İki gün sahnelenen oyun İstanbullu sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) Ana Salonu'nda sahnelenen Ağır Roman oyununu duayen oyuncu ve yönetmen Haldun Dormen, oyuncu Gülriz Sururi, gazeteci Yılmaz Özdil, oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Eski İstanbul Barosu Başkanı Turgut Kazan, gazeteci Zeynep Oral ve sunucu yazar Tuluhan Tekelioğlu da izledi.

ÜNLÜLER ÇOK BEĞENDİ

Oyunu çok beğendiğini belirten duayen oyuncu, yönetmen Haldun Dormen, 'Gerçekten çok iyi bir reji, herkes çok iyi oynuyor. Yani ben gerçekten hayran oldum. Çok mutluyum. Eskişehir'in böyle bir şey yapması beni çok mutlu etti' dedi. Köşe yazılarıyla gündem oluşturulan gazeteci Yılmaz Özdil bu kadar başarılı bir oyunu uzun süredir izlemediğini vurgulayarak, ' Doğrusu bu röportajı 1-2 saat sonra yapmak isterdim. Çünkü gerçekten duygularımı kelimelere dökmekte zorlanıyorum. Darmadağın olduk. Gülüyoruz ağlıyoruz, bizi kolera sokağının tam merkezine götürdüler. Kendimizi orada hissettik. Bütün kalbimle söylüyorum, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kısmetse bir kez daha Eskişehir'de izlemek istiyorum' şeklinde konuştu.

ESKİŞEHİR BİZLERİ ÇOK ŞAŞIRTTI

Sunucu, yazar Tuluhan Tekelioğlu da Ağır Roma filmini izlediğinde çok beğendiğini belirterek, 'Burada bir kere daha tüylerim diken diken oldu. Eskişehir bizleri çok şaşırtıyor. Eskişehir Şehir Tiyatrolarının performansını İstanbul'da izlemek çok gurur verici' dedi.

Editör: TE Bilisim