Eskişehir Basket adına onur gurur. Siyah-Kırmızılı ekip ligdeki ilk sezonunda All-Star'a Koç Berrocal ve üç oyuncuyu göndermenin gururunu yaşıyor

Gözler Sinan Erdem'de
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından bu yıl 15'inci kez düzenlenecek olan 'Tahincioğlu All-Star 2018'de heyecan bugün yaşanacak. Asya ve Avrupa karmalarını belirleyen oylama sonucu birbirinden yetenekli basketbolcular bugün basketbolseverlere tarifi olmaz bir gün yaşatacak. 'Avrupa'nın En İyi Basketbol Ligi' olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin yıldızları bugün saat 14.00'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Asya'nın başında Berrocal
25 Aralık - 17 Ocak tarihleri süresince BSL'nin oylama partneri RedBull.com'un katkılarıyla redbull.com/bslallstar adresinden yapılan oylama sonucunda Avrupa Karması'ndan Errick McCollum (Anadolu Efes), 13 bin 426 oyla oylama şampiyonu olurken, Asya Karmasında da Luigi Datome (Fenerbahçe Doğuş), 11 bin 483 oyla en üst sırada yer aldı. Asya Karması'na Eskişehir Basket'in Baş Antrenörü Josep Berrocal, Avrupa Karmasına ise Darüşşafaka'nın teknik patronu David Blatt koçluk yapacak. Koç Berrocal'in yardımcıları da All-Star'da olacak.

3'lükte Billy Baron
'Parkenin Sihirbazları Sahada' parolasıyla düzenlenen organizasyon süresince Asya ve Avrupa Karmaları'nın gösteri maçının yanı sıra LeasePlan Yetenek, ING Bank 3 Sayı ve Tahincioğlu Smaç Yarışmaları'nda maharetlerini sporseverlerin beğenisine sunacak. 3 sayı yarışmasında Eskişehir Basket'ten Billy Baron da boy gösterecek. Şov gününde sanatçı Murat Boz da sahne alacak.

Buğrahan ve Ayres orada
Eskişehir Basket'in yıldız isimleri Buğrahan Tuncer ve Jeff Ayres da Asya Karması'nda yer alıyor. All-Star 2018 3 basketbolcu ve koçunu gönderen Eskişehir Basket, bunun gururunu yaşıyor. 'Yılın Basketbol Olayı'nı yerinde takip etmek isteyenler için etkinliğin bilet satışları, Biletix.com adresinde devam ediyor. 21 Ocak günü saat (bugün)14.00'te start alacak Tahincioğlu All-Star 2018, NTV Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.
Editör: TE Bilisim