CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ve Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde parti grup toplantısına katıldıktan sonra Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i makamında ziyaret etti.
EN BÜYÜK DESTEKÇİ
Alpu ilçesinin kırsal kalkınma projeleri ve belediye sorunlarının konuşulduğu ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Geçtiğimiz yerel seçim sonrası elde ettiğimiz başarı ve belediyelerimizin gerçekleştirdiği hizmetler ile gurur duyuyoruz. Eskişehir'de belediyelerimiz kırsal kalkınma odaklı yönetim anlayışı ile çiftçimizin, yerli üreticimizin en büyük destekçisi. Tarımsal SİT alanı olan ve ülkemizin en verimli toprakları arasında olan Alpu ilçemiz geçmiş dönem belediye yönetiminin yanlışları yüzünden hak ettiği hizmeti alamamış. Eskişehirli belediye başkanlarımızın ve milletvekillerimizin desteği ile Alpu tarımda yeniden öncü olacaktır. Ayrıca ilçeye yaptığım son ziyarette de vurguladığım gibi, 'Alpu Kül Rengine Bürünmeyecek' kömürlü termik santral projesine izin vermeyeceğiz' ifadelerini kullandı.
EKİP RUHUYLA
Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller ile Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i de ziyaret eden CHP Milletvekili Süllü, 'Ziyarette başkanlarımız ile birlikte gerçekleştirilebilecek projeler ve belediyelerin genel sorunları üzerine sohbet ettik. Belediye Başkanlarımız ile bir ekip ruhuyla çalışıyoruz. İlçelerimizin sorunlarının çözümü için Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde başkanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim