Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlenen gösteriye Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Üsküp, Antalya, Artvin, Mardin ve Eskişehir yörelerinden halk danslarının başarı ile sergilendiği gösteride, katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadı.
ÖZEL COĞRAFYA
Etkinlik sonunda sahneye çıkan Başkan Ataç gösteride emeği geçenleri kutlayarak, 'Bir işin kaynağı Anadolu olunca, o kadar güzel oluyor ki… Dansı, türküleri, ezgileri, sevdası, insanı ile Anadolu, çok özel bir coğrafya. Bugün Yenimahalle ve Nilüfer Belediyesi bizlerle birlikteydi. Zaten kardeş belediye gibi birlikte çalışmalarımız oluyor. Örnek projeler ile üç belediye de gündemden düşmüyor. Her oyun kıyafetleri, müziği ve dansları ile birbirinden güzeldi. Bambaşka, güzel bir gece geçirdik' ifadelerini kullandı.
TAM NOT ALDI
Davetlilerin ayakta alkışladığı gösteri sonunda Başkan Ahmet Ataç, katılımcılara teşekkür ederek çiçek takdim etti. İzleyicilerden tam not alan program, Eskişehir yöresine ait 'Halkalı Şeker' türküsü eşliğinde dans edilmesi ile son buldu. HM
Editör: TE Bilisim