Şampiyon 8-D sınıfı
ESBAY Halı Sahası'nda düzenlenen turnuvada büyük çekişme yaşandı. 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıflar arasında düzenlenen turnuvada final maçları nefesleri kesti. 8'inci sınıflar arasında oynanan final maçında 8-E ile 8-D sınıfı karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarıda 8-D son dakikalarda bir gol daha buldu ve skoru 2-1 yaptı. Skoru korumayı başaran 8-D turnuvayı şampiyonlukla noktaladı.

Kupa tören düzenlendi
Maçların ardından düzenlenen ödül törenine Tepebaşı İlçe Eğitim Şube Müdürleri Ömer Karaca, İbrahim Çelik, Murat Aycan, Okul Müdürü Celal İrtekin, okul yöneticileri, velileri ve öğrenciler katıldı. Turnuvada şampiyon olan 8-D ve ikinci olan 8-E sınıflarına kupa ve madalyaları şube müdürleri tarafından verildi. Şampiyon olan ekipte büyük bir mutluluk yaşandı.

'Asla unutmayacağız' (foto 3)
Kapanış töreninde konuşan İki Eylül Ortaokulu Müdürü Celal İrtekin öğrencilerini tebrik etti. 15 Temmuz Şehitleri rahmetle andıklarını söyleyen İrtekin, '15 Temmuz şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onlar bu ülkenin kahramanlarıdır. Demokrasinin kahramanlarını bir kez daha yad ediyoruz. Bu turnuvamızı geleneksel hale getireceğiz. Tüm ekipleri kutluyor ve başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim