Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Aralık Ayında da birbirinden güzel oyunlarla tiyatro severlerin karşısında olacak. Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde oyunlarını sergileyen Odunpazarı Belediye Tiyatrosu; Salı günü 10.30'da ve Çarşamba günü de saat 13.30'da Sihirli Yolculuk ile minik izleyicileri buluşacak.
İLK TEK KİŞİLİK OYUN
Odunpazarı Belediye Tiyatrosu; Perşembe günü 20.00'de Komedi Pazarı, Cumartesi günü 20.00'de ise Ayrılık ile tiyatro izleyicileri ile bir araya gelecek. 12 Aralık Perşembe Günü 20.00'de Odunpazarı Belediyesi'nin ilk tek kişilik oyunu olan İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı tiyatro severlerle bir araya gelecek. 14 Aralık Cumartesi Günü 20.00'de Komedi Pazarı, 15 Aralık Pazar Günü 13.00'te ise Sihirli Yolculuk seyircisi ile buluşacak.
FARKLI SAHNELERDE
Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, Aralık ayı boyunca Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nin yanı sıra Sultandere Sahnesi, Emek Mahallesi İlk Adım Sahnesi ve Bozüyük Sahnesi'nde tiyatro severlerle buluşacak. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu, 27 Aralık Cuma Günü saat 11.00'de Sihirli Yolculuk, saat 20.00'de ise İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı ile Sultandere Sahnesi'nde olacak. HM
Editör: TE Bilisim