2018'de Messi'nin olmadığı bir Dünya Kupası yaşayabiliriz. Her şeyi bir 90 dakika belirleyecek.

2018 Dünya Kupası Elemeleri Güney Amerika Grubu'nda zor günler geçiren Arjantin, evinde Peru'yu konuk etti. Grupta kritik bir noktada bulunan ve Peru maçından mutlak galibiyet çıkarması gereken Tangocular, deyim yerindeyse tek kale oynadığı karşılaşmada Peru'yu geçemedi ve Sampaoli'nin takımı, evinde rakibiyle 0-0 berabere kaldı. 90 dakika boyunca rakip kaleye 22 şut gönderen ve 6'sında isabet bulan Arjantin'e karşılık Peru ise yalnızca 2 şut denemesinde bulunabildi ve 1'i isabetli oldu.
Arjantin bu skorla 6. sıraya gerileyerek Dünya Kupası barajının gerisinde kaldı. Arjantin son hafta Ekvador'la deplasmanda karşılaşacak. Bu maçı kazanıp rakiplerinin maçlarının sonuçlarını bekleyecekler.

Messi'siz bir Dünya Kupası ihtimali...

Arjantinsiz ve dolayısıyla 'Messisiz' bir Dünya Kupası ihtimali sürekli kuvvetleniyor. Arjantin Milli takımı tarihinde sadece 1 kez Meksika'da düzenlenen 1970 Dünya Kupasına katılma hakkı kazanamamıştı.

Arjantin Milli takımının 'Uzaylı' olarak nitelendirilen Lionel Messili kadrosu ile Dünya Kupası'na gidememe ihtimali tüm futbol severler tarafından büyük endişe ile karşılanıyor.
Arjantin Milli takımı'nın Dünya Kupası'na katılma hakkını kazanamaması durumunda yıldız isim Messi bir sonraki Dünya Kupası'nda 35 yaşında olacak.
Editör: TE Bilisim