Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı Çetin Aydın, 'Ertuğrulgazi Mahallesi ile Çamlıca Mahallesini ortadan bölen sulama kanalı, özellikle yaz aylarında sulamadan kaynaklanan kod farkından dolayı yaklaşık 25-30 sokağımızı etkiliyor' dedi.
İZOLASYON YAPILIYOR
Aydın, 'Taban suyundan kaynaklı sokakta bulunan evlerin birinci katından su çıkıyordu. Müracaatlarımız sonucunda DSİ 3'üncü Bölge Müdürlüğü ve Sulama Birliği gerekli çalışmaları yaparak proje hazırladılar. Bu proje ile bu kanalın tekrar betonlama ve izolasyon çalışmaları yapılıyor. İnşallah bu saatten sonra bu tür sıkıntılar olmayacak. DSİ 3'üncü Bölge Müdürlüğüne ve Sulama Birliğine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim' diye konuştu.
KÖPRÜBAŞI GİBİ OLACAK
Aynı zamanda Sarısu dersinin de yıllardır kötü görüntüye sahip olduğunu ancak burada da Büyükşehir Belediyesinin çalışma başlattığını duyuran Aydın, 'Sarısu deresinde yıllardır süren sürgün ağaçlar ve otlardan dolayı kötü görüntü oluşuyordu. Adeta pislik yuvasıydı. Büyükşehir Belediyesi bu konuyla ilgili çalışmalara başladı. Sarısu deresinin komple temizliğini yaptılar. Park ve bahçeler müdürlüğü aradı burada peyzaj çalışmalarının başlayacağını ve aynı köprübaşındaki gibi görüntüye kavuşacağını söylediler. Belediyemize de çok teşekkür ederim' diye konuştu. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim