Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından, 30 engelli yakınının katıldığı ve 7 ay boyunca haftada 4 saat olmak üzere gerçekleştirilen aile eğitimleri tamamlandı. Engelliler Koordinasyon Merkezi eğitmenleri tarafından gerçekleştirilen eğitimlere katılan engelli bireylerin yakınlarına katılım belgelerini ise Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç takdim etti.
YANINIZDAYIM
Engelli yakınlarının yaşadığı zorlukları iyi bildiğini ifade eden Başkan Ataç, 'Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı inanın çok mutluyum. Önemli olan yan yana durabilmek. Çocuklarımızın sevgisini hiçbir şeye değişmem. Onlarda sadece sevgi var. Onlar için yaptığımız işlerden ötürü o kadar huzurluyum ki; her gece yattığımda Allah'a şükrederim. Sizlerin yaşadığı zorlukları çok iyi biliyorum ve bu zorlukları bir nebze de olsa azaltabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Sizle birlikte olduğumuz sürece aşamayacağımız bir engel yok, yeter ki yan yana olalım. Bizler her zaman destekçiniz olmaya devam edeceğiz' diye konuştu.
BİLİNÇLENDİK
Katılım belgelerini Başkan Ataç'tan takdim alan aileler de Engelliler Koordinasyon Merkezi çalışanlarına ve Başkan Ataç'a teşekkür ederek, 'Bizim yavrularımız kanadı kırık kuşlar. Burada toplandılar, hayata adım attılar ve uçmayı öğrendiler. Tüm ekibe, tüm görevlilere, sizlere minnettarız. Bu eğitimler öncesinde, bazı konularda çocuklarımıza nasıl davranacağımızı bilemiyorduk; şimdi bilinçlendik. Çocuklarımızla daha iyi ilgilenmeye başladık. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Eğitimlerin devamını istiyoruz. Ömrümüz yettiğince gelmeye gayret edeceğiz' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim