Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü'nün gerçekleştirdiği seminere, Türk Hava Yolları Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna katıldı. Yabancı Diller Yüksekokulu Çok Amaçlı Salon'da yapılan ve Sivil Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin ağırlıklı olduğu seminerde Ömer Durna, öğrencilere hayat hikayesi ve deneyimlerini aktardı.

'Paylaşmayı, bilgi ve tecrübenin zekatı olarak görüyorum'

Ömer Durna seminerle ilgili olarak, 'Öncelikle Sivil Havacılıkla ilgili öncü üniversitelerden olan Anadolu Üniversitesi'nde olmak ve burada genç havacılarla bir şeyler paylaşmak benim için büyük bir keyif. 30 yıldır Türk sivil havacılığında görev yapıyorum ve bu süreçte yaşadıklarımı anlattığımda, binlerce kişiden iki kişi bile beni anlasa bu bana büyük mutluluk veriyor. Ayrıca paylaşmayı, bilgi ve tecrübenin zekatı olarak görüyorum ve bu amaçla buradayım.' dedi.

Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Aktürk ise, 'Bugün Havacılık Kulübü olarak THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna'yı konuk ettik. Kendisi bizlere tecrübelerini aktardı. Onun gibi kariyerli ve tecrübeli bir konuğu ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.' şeklinde konuştu. Seminer sonunda Havacılık Kulübü, Ömer Durna'ya teşekkür plaketi verirken yapılan çekiliş ile Ömer Durna, katılımcılara uçak bileti ve uçak maketi hediye etti. (AÜHM)

Editör: TE Bilisim