Programda öncelikle Güzel Sanatlar Fakültesi önünde mezunlar buluştu, ardından Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Faruk Atalayer tarafından 'Yaratıcı İnsan' adlı ders GSF Konferans Salonu'nda katılımcılara aktarıldı. Etkinliğin son gününe Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, Güzel Sanatlar Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Engin Ataç, GSF Dekanı Prof. Emel Şölenay, öğretim üyeleri ve eski mezunlar katıldı.

Etkinliğe katılan Güzel Sanatlar Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Engin Ataç, bu buluşmada bulunmanın mutluluğuna dile getirdi. Prof. Dr. Ataç, 'Bugün burada konuşurken aslında 30 sene öncesine gittim. Zaman çok hızlı geçiyor. Çok az bir mevcutla bu bahçede sergi açılışları yapardık. Bütün eski mezunlarımızı ve öğretim üyelerimizi burada görmek çok güzel. İnşallah gelecek yıllarda da böyle güler yüzlü ve neşeli buluşmalarımız devam eder' dedi.

Etkinlikte konuşan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan da, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin, üniversitenin gözbebeği olduğunu kaydetti. (İHA)

Editör: TE Bilisim