Gol yememek önemli
Eskişehirspor, Giresunspor arasında yarın oynanacak TFF. 1. Lig Play-Off ilk maçına iki ekipte galibiyet için çıkacak. Kırmızı Şimşekler, Karadeniz temsilcisi karşısında avantajlı bir skorla evine dönmek istiyor. Es Es'in öncelikli hedefi Giresunspor'dan gol yememek olacak. Evinde oynayacağı rövanş maçına avantajlı bir şekilde çıkmayı arzulayan Eskişehirspor final biletini evinde kapacak.

Bir galibiyet, bir beraberlik
Eskişehirspor yarın karşılaşacağı Giresunspor ile ligde oynadığı iki karşılaşmada da gol yemedi. Şimşekler ligin ilk yarısında 16 Eylül 2016'da evinde konuk ettiği Giresunspor'u 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Kırmızı Şimşekler sezonun ikinci maçında 12 Mart 2017'de Giresunspor deplasmanından 0-0'lık eşitlikle sahadan ayrılmıştı. Şimşekler bu iki karşılaşmada rakibine gol şansı vermedi. (Aytaç Ersoy)

Takım Giresun'a gitti
Eskişehirspor kafilesi dün saat 17.00'da Anadolu Üniversitesi Hasan Polatkan Hava Limanı'ndan kalkan özel uçakla Giresun'a gitti. Tam kadro olan Kırmızı Şimşekler, iki gün boyunca Giresun'da kampta olacak.
Editör: TE Bilisim