İlk yarıda gol sesi çıkmadı
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Eskişehirspor oldu. Dakika 6'da Jesse ceza sahası içine sarktı ve topu önüne alarak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruş kaleci Çağlar'da kaldı. Konuk ekip 10'uncu dakikadan itibaren maça ağırlığını koydu ve oyuna hakim oldu. Berk'in etkili şutlarıyla gol arayan Adana Demir aradığı golü bulamadı. Eskişehirspor ise hücumda bir türlü etkili olamayınca soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girildi.

Rakip savunmayı aşamadık
İkinci yarı henüz başlamıştı ki 46'ncı dakikada Es Es serbest vuruş kazandı. Milinkovic'in ortasına hiçbir oyuncu dokunamadı ve top kalecide kaldı. Dakika 50'de ise Adana Demir Pote ile gole yaklaştı. Berk'in ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Pote'ye kaleci Melih izin vermedi. 59'uncu dakikada ise Ferhat'ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte topla buluşan Berkay, meşin yuvarlığı kaleye yolladı ancak kaleci Çağlar topu kornere gönderdi.

Üç puan rakibin oldu
Siyah-Kırmızılılar rakip kalede daha çok göründüğü dakikalardane yazık ki kalesinde golü gördü. Dakika 65'de sol kanattan gelişen Adana Demir atağında ceza sahası içinde Gladkyy'in pasında topla buluşan Levent düzgün bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu üstünden atamayan Eskişehirspor 75'de kalesinde bir gol daha gördü. 75'de Berk'in ara pasında topla buluşan Gladkyy durumu 2-0'a getirdi. 90+5'te Emre Güral farkı 1'e indirse de artık zaman tükenmişti ve Eskişehirspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.
Editör: TE Bilisim