Erving Walker: (Demir İnşaat Büyükçekmece) 26 sayı, 5 asist, 3 ribaund
Özhan Çıvgın'ın yanında kendini tekrardan bulan Erving Walker, ödüllerde ya burada oluyor ya da en iyi kaybeden oyuncu ödülünde! Bu hafta Büyükçekmece kazanınca onu ilk ödülde gördük. Gaziantep karşısında harika bir performans sergileyen Amerikalı guard, özellikle farkın açıldığı ilk yarıda 19 sayıyla oynayarak maça imzasını vurdu.

Errick McCollum: (Anadolu Efes) 27 sayı, 5 ribaund, 4 asist
Son haftalarda gözden kaybolan Errick McCollum, Trabzonspor deplasmanında kendini hatırlattı. Tekrardan takımın liderliğine geçen Amerikalı guard, deplasmanda özel bir performans sergiledi ve 11-18 saha içiyle 27 sayı atarak takımını galibiyete taşıdı.


Billy Baron: (Eskişehir Basket) 21 sayı, 8 riband, 4 asist
Sezonun sürpriz takımlarından Eskişehir'in harika başlangıcında önemli rol oynayan Billy Baron, bu hafta yine sahnedeydi. Galatasaray karşısında Eskişehir kritik bir galibiyet alırken Amerikalı şutör her zaman olduğu gibi takımı kendisine ne zaman ihtiyaç duysa sahne aldı ve maça damga vurdu.

Sertaç Şanlı: (Beşiktaş Sompo Japan) 21 sayı, 8 ribaund
Göz ayarlarınızla sakın oynamayın. Bu gördüğünüz Vladimir Stimac değil, Sertaç Şanlı. Milli oyuncu, rotasyonda önünde önemli isimler olsa da Darüşşafaka karşısında ne kadar çok geliştiğini bir kez daha gösterirken maçın yıldızı oldu. 21 sayıyla da kariyer rekorunu egale etti.

Gasper Vidmar: (Banvit) 16 sayı, 6 ribaund, 5 asist
Real Madrid ile ismi anılan ancak takımda kalan Gasper Vidmar, Banvit için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Deplasmanda Bandırma ekibi maça kötü başlasa da takımın kaptanı Vidmar, pota altında ortaya koyduğu üstünlük sayesinde maçın rüzgarını değiştirdi ve takımın sürpriz bir yenilgi almasına engel oldu.
Editör: TE Bilisim