Mehmetçiklere selam yolladı
İlk olarak Barış Pınarı Harekatı'na değinen Mehmet Feyzi, 'Bu vatan için canını feda eden kahraman mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Barış Pınarı Harekatı'nda mücadele eden kahraman askerlerimize selam yolluyorum. Dualarımız onlarla, Allah yardımcıları olsun' ifadelerini kullandı.

Başarabilecek güçteyiz
'-5 puan ile son sıradayız' diyen sağ bek oyuncusu, 'Kapatmamız gereken bir puan farkımız var. Eskişehirspor çok güçlü bir camia. Bana göre bunu başarabilecek de bir kadromuz var. Ben en kısa zamanda bu farkı kapatacağımıza inanıyorum. Geçen sezon herkesin küme düşer dediği bir ortamda ligde kaldık. Başaracağımızdan da hiçbir şüphem yok' dedi.

Kazanmak için gideceğiz
Milli araya değinen Feyzi, 'Milli takım arasını iyi geçirdik. Akhisarspor maçı bu ligin en zor deplasmanlarından birisi. Süper Lig adayı olarak gösteriliyor olabilirler ama biz de Eskişehirspor'uz. Bizim için rakibimizin kim olduğu çok önemli değil. Sahaya çıkar ve 3 puan için sonuna kadar mücadele ederiz. Kazanmak için gideceğiz. Taraftarlarımızı güzel bir deplasman galibiyeti ile sevindirmek istiyoruz' diye konuştu.

Elimden geleni yapıyorum
'Bizler profesyonel futbolcularız' diyen Feyzi, 'Her sezon oynadığımız oyunun biraz daha üzerine koymak zorundayız. Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Bu sezon da elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İlerleyen günlerde futbolseverlere daha başarılı bir Mehmet Feyzi Yıldırım izletmek için çalışmalarıma devam ediyorum' dedi.

Transfer teklifleri aldım
Feyzi, 'Geçtiğimiz sezonun sonunda transfer teklifleri elbette aldım. Süper Lig ve Avrupa kulüplerinden beni isteyenler oldu. Takım ismi vermem doğru olmaz. Ben Eskişehirspor'a hem gönülden hem de resmi olarak bağlı bir oyuncuyum. Eskişehirspor forması giymekten dolayı onur ve gurur duyuyorum' ifadelerini kullandı.

Çok tecrübeli bir isim
Teknik patron Coşkun Demirbakan'a da değinen Mehmet Feyzi Yıldırım, 'Coşkun Demirbakan çok kaliteli ve tecrübeli bir Teknik Direktör. Daha önce birçok kulüpte görev almış ve başarılı olmuş bir hoca. Bize çok katkısı olduğunu düşünüyoruz. Bu sezon belirlediğimiz hedeflere hocamızın da önderliğinde ulaşacağımızı düşünüyorum' dedi.

Ülkenin en büyük taraftarı
'Eskişehirspor taraftarı bu ülkenin en büyük taraftarı' diyen genç futbolcu, 'Her şeylerini Eskişehirspor'a vermeye çalışıyorlar. Anlatmaya kalksam kurduğum cümleler hep yetersiz kalır. İyi ki öyle bir taraftar kitlesine sahibiz. Ben de o tribünlerin içerisinden gelmiş bir insanım. Hala da koyu bir Eskişehirspor taraftarıyım. Bizi desteklemeye devam edeceklerini zaten biliyoruz. Bu zor durumların içerisinden en çok onların desteği ile çıkacağız' diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilisim