Burada bir bağımız var
Eskişehirspor'un yeni Teknik Direktörü Mustafa Özer, Radyospor'a açıklamalarda bulundu. Özer, 'Tek amacımız Eskişehirspor'u ligde tutabilmek. Eskişehirspor ile futbolcuyken oluşan bir bağımız var. Takımın kaptanlığını yapmıştım. Ayrıldıktan sonra teknik direktörlük kariyerimiz başladı. Başkanımız, yönetim kurulu… Çok sevdiğimiz isimler var. Aradıklarında hiç tereddüt etmeden teklifi kabul ettim. Eskişehirspor'u ayakta tutabilmek için göreve geldik. İnşallah başarırız' dedi.
Ellerinden geleni yaptılar
İlk yarının son karşılaşması olan Boluspor maçı hakkında konuşan Özer, 'Boluspor maçını kazanmayı çok istiyorduk. Ama berabere kaldık. Benden önce giden oyuncular vardı. Maç sabahı Berkay hastalandı, oynatamadım. Diğer oyuncularımız da aslanlar gibi ellerinden geleni yaptılar. İlk yarı iyi oynarken pozisyonlar yakaladık ama gol yedik. İkinci yarı iyi başladık ve golü bulduk' dedi.
1 puan kötü değil
Bir puanın kötü olmadığını söyleyen Özer, 'Futbolcularımızı motive etmeye çalıştım. Teknik-taktik çalışamadık. Galip gelseydik, ikinci yarıya daha moralli başlayabilirdik. Fakat; beraberlik de kötü değil. Yorulan oyuncularımız vardı, oyundan çıkardık. Bazı oyuncularımızın hastalık durumları vardı. Uyumadan, hazırlık yaptık. Takımı motive ettik. Elimizden gelen her türlü mücadeleyi verdik. Çalışmaya devam edeceğiz' ifadelerine yer verdi.
Mücadeleyi vereceğiz
'Ben Eskişehirspor'u yaşatmak için buradayım' ifadelerini kullanan Özer, şunları söyledi; 'Bilgi ve birikimimiz var. Eğitmenlik yönümüz var. Çok kaliteli bir ekip kurduk. Cem Karaca yanımda. Eskişehirspor taraftarları da bize destek veriyor. Biz de onları seviyoruz. Bir kamp sürecimiz var. 23-25 kişilik bir oyuncu grubu var. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Diğer konularla başkan ve yönetim uğraşıyor.'
Kaliteli bir kadromuz var
'Ben bir teknik direktör olarak elimden gelen mücadelemi vermeye gayret göstereceğim' diyen Özer, 'Eskişehirspor taraftarı, yönetimi, basın… Birlik ve beraberliği kurabilirsek başarılı oluruz. Ağlarken beraber ağlar, gülerken beraber güleriz. Öyle bir bağımız var. İşimiz kolay değil ama çalışmaya devam edeceğiz. Kaliteli oyuncularımız var. Futbol kazanmaya dayalı bir oyun. Her maçı kazanmak zorundasınız' ifadelerine yer verdi.
Editör: TE Bilisim