'İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu' araştırma sonuçlarında ESO üyesi firmalara 500 büyük kuruluş arasında yer alarak Eskişehir'i başarı ile temsil etmelerinden dolayı ESO Başkanı Kesikbaş tarafından teşekkür belgesi verildi.
SARAR'A ZİYARET
ESO Yönetim Kurulu Başkanı Kesikbaş'ın ziyarete birlikte geldiği heyette ESO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Düş, ESO Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri (ABİGEM) Genel Müdürü Ahmet Özyazıcı ve ESO Genel Sekreteri Volkan Günaydın yer aldı. Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Sarar Giyim Tekstil Enerji San. ve Tic. A.Ş'ye ziyarette bulunan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar'a teşekkür belgesi takdim etti.
İYİ BİR ÖRNEK
Kesikbaş, 'Kentimizde her zaman ülkemize iyi bir örnek olan ve olmaya devam eden, şehrimize ve ülkemize değer katan Sarar'a göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2018 yılı sıralamasında gösterdikleri başarı bizleri gururlandırdı. Kendilerine ilimiz ekonomisine, istihdamına ve sosyal sorumluluk çerçevesinde sağladıkları katkılar için bir kez daha teşekkür ediyorum' dedi. HM
Editör: TE Bilisim