Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile Batıkent Mahalle Muhtarı Derya Can'ın da katıldığı konsere, mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
AMACIMIZ MUTLU ETMEK
Konserin açılışında bir konuşma yapan Başkan Ataç, halk konserlerinin ikinci gününde Batıkent Mahallesi sakinleriyle bir arada olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Tek amaçlarının vatandaşların mutluluğu ve huzuru olduğunu kaydeden Ataç, 'Önümüzdeki yıllarda diliyorum ki her çok iyi olsun. Bizim tek amacımız var vatandaşların mutluluğu ve huzuru. Bugüne kadar bunun için emek sarf ettik. Bundan sonra da öyle olacak. Bu akşam da güzel bir akşam olsun. Kederimiz varsa onları atalım, eğlenmemize bakalım. Çünkü insan hayatında üzüntü çok, gülme azdır. Bunu daha fazla gülmeye çevirebilirsek ne mutlu bize' diye konuştu.
TÜRKÜLERLE COŞTULAR
Batıkent Mahallesi Muhtarı Derya Can ise, böyle bir etkinliği mahallelerinde düzenlemelerinden dolayı Başkan Ataç ve ekibine teşekkür etti. Konuşmaların ardından konser, sanatçı Salim Özkara'nın oyun havalarından türkülere kadar seslendirdiği birçok eserle devam etti. HM
Editör: TE Bilisim