Konserler vardı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi All-Star organizasyonları Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. Etkinliklerde yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaları düzenlendi. Basketbolseverler, salonu tamamen doldururken, Murat Boz da seyircilere konser verdi. Yetenek yarışmasını Yiğit Arslan, 3 sayı yarışmasını Brady Heslip ve smaç yarışmasını Onuralp Bitim kazandı.

Basketbol dolu gün
Yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaların ardından Avrupa ve Asya karmalarını karşı karşıya getiren All-Star maçı gerçekleşti. Avrupa Karması'nın Başantrenörü David Blatt (Darüşşafaka) olurken, Asya Karması'nın Başantrenörü ise Josep Maria Berrocal (Eskişehir Basket) yaptı. İlk periyodu Avrupa Karması 37-32 önde kaparken, devre 70-70 eşitlikle devam etti.

Ayres'ten 26 sayı
Üçüncü periyot Avrupa Karması'nın 118-108'lik üstünlüğü sona ererken, müsabakayı ise Asya Karması 151-142 skorla kazandı. Karşılaşmanın Avrupa Karması'ndan en skoreri 30 sayı atan Erving Walker, Asya Karması'nda ise Jeffrey Curtis 26 sayı ile mücadele etti.
Karşılaşmanın MVP'si (En değerli oyuncusu) da 22 sayı, 14 asist ve 6 ribaund ile oynayan Asya Karması'dan Barış Ermiş seçildi.
Editör: TE Bilisim