İl Sağlık Müdürlüğü binasında gerçekleşen protokol törenine İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, Orman Bölge Müdürü Recep Temel, Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici ve Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Karagülle katıldı.
YENİDEN İMZALIYORUZ
İmza töreninde konuşan ve protokol hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Bilge, 'Önceden Devlet Hastanesi ve Devlet Hastanesi olarak imzaladığımız protokolü bugün Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde kadın doğum ve çocuk servislerinin açılması nedeniyle Yunus Emre Hastanemizi de dahil ederek yeniden imzalıyoruz. Bu protokol ile her yeni doğana sertifikalı olarak bir fidan hediye edilecek. Dileyen aileler fidan dikimlerinde iştirak edebilecek ve istediği zaman fidanı görebilecek' dedi.
6 BİN 129 FİDAN DİKİLDİ
Daha önce imzalanan protokoller aracılığıyla dikilen fidan sayısını açıklayan Orman Bölge Müdürü Temel ise, '4 bin 379 adet yeni doğan bebeğimizin adına sertifikalı olarak fidan dikildi. Önceden yaptığımız protokolle de bin 750 adet toplamda ise, 6 bin 129 adet fidanımızı dikmiş olduk. İnşallah bu doğumlar devam edecek. Bebek doğumlarıyla birlikte fidanlarımız da büyüyecek, güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum' diye konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim