Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Vadişehir Mahallesi'ne seçim ofisi açtı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve birçok vatandaş katıldı. Açılışta ilk konuşmayı yapan İl Başkanı Adar, 'Duyarlı olmalıyız. Ülke yerel seçime giderken birden bire beka sorunuyla karşılaştık. İnsanları korku cenderesi altına alarak oylarını gasp etmek mi istiyorlar? Bunlara dikkat ederek oy kullanmalıyız. 31 Mart'ta sandığa gidip oylarımızı kullanmalıyız ve oylarımıza sahip çıkmalıyız' diye konuştu.

DAHA DA GELİŞECEK
Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, 'Bizim alnımız açık. Bizim namusumuza, çalışkanlığımıza, belediyeciliğimize hiçbir şey söyleyemezler. Bakın 20 sene buralarda hiçbir şey yoktu. Bunlar kolay kolay yapılacak şeyler değil. Bir şehri değiştirmek kolay değil ama bu şehir çok iyi noktaya geldi. Önümüzdeki 5 yıl Eskişehir daha da değişecek ve güzelleşecek. Yolumuz Atatürk'ün yolu olacak. Onun yolu, ışığı önümüzü aydınlatacak' şeklinde konuştu.

PROJELERİMİZ ENGELLENDİ
Vadişehir'in istikbalinin çok parlak olduğunu anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, 'Son beş yılda vadişehir'e yapılan yatırımlar ve düşünülen projeler gerçekten Vadişehir'in istikbalini çok parlak bir şekilde gösteriyor bize. Burada hiç şüpheniz olmasın ki önümüzdeki yıldan itibaren yeni kredilerin meclisten talep edileceği dönem başlayacak. Biz CHP'li belediyelerin temsilleri ile 16 kişiyiz Meclis'te. AKP'li Meclis Üyeleri 29 kişi. Yani Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kanundaki çarpıklıktan dolayısıyla biz azınlıktayız. Projelerimizi yaptık. 7 sene uğraştık. Kararlar aldırıyorlar, durduruyorlar' dedi.

HALKÇI BELEDİYECİLİK
Son beş yıldır Odunpazarı'nda katılımcı ve halkçı belediyecilik anlayışı yürüttüklerini belirten Başkan Kurt, 'Eskişehirliler 20 yıldır sosyal demokrat belediyecilikle haşır neşir olmuş hem Büyükşehir'de hem Tepebaşı'nda bu hizmetlerden yararlanmış insanlar. Son beş yıldır da Odunpazarı'nda biz gerçekten katılımcı, halkçı, demokrat ve adaletten eşitlikten yana belediyecilik uyguladık. Vadişehir en çok hizmet alan mahallelerden biri. Vadişehir'de bundan sonra yapılacak işler yok mu? Var elbette. Yeni dönemde yeni projelerimizle Vadişehirimizin hizmetinde olacağız' dedi.CHP'yi terörle eşit tutarak iftira attıklarını anlatan Başkan Kurt, 'Vadişehir'de seçim bürosunu 24 saat kullanarak bizim seçim çalışmamıza katkı sunmalarını bekliyoruz. Eminim bu katkılarla 31 Mart'ın akşamı Eskişehir'de CHP'li belediyelerle zaferi elde edeceğiz. Sosyal demokrat çağdaş belediyeciliği uygulamaya devam edeceğiz. Biz bu işi biliyoruz. Biz bu işi iyi yapıyoruz ki Türkiye'de herkes Eskişehir'deki belediyeciliği konuşuyor' ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından seçim ofisinin açılışı gerçekleşti. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim