'Lige iyi hazırlandık'
Bu sezon Süper Lig'in yanı sıra Avrupa Challenge Kupası'nda da ilimizi temsil edecek olan Selkaspor'da Kulüp Başkanı Mert Kaya, dün yaptığı açıklamada takımın yoğun ama verimli bir hazırlık dönemi geçirdiğini söyledi. Kaya; 'Takımımızın bu sezon için çalışmalarına geçtiğimiz Mayıs ayından itibaren başladık diyebiliriz. Başantrenörümüz ve oyuncu takviyeleriyle yaptığımız transfer sezonunun ardından takımımızın da Eskişehir, Bolu, İstanbul ve Makedonya'da hazırlık süreçleri oldu' dedi.

Taraftara parantez açtı
Kaya, 'Deneyimli bir teknik ekip ve neredeyse tamamı Milli oyunculardan oluşan sağlam bir ekip kurduğumuza inanıyoruz. Şimdi bu inancımızı sahada göstermek için çabalayacağız' ifadelerini kullandı. Kaya taraftar desteğinin önemine değinerek, 'Bu sene Türk liglerinin yanı sıra Avrupa'da da mücadele edeceğiz. İki sezondur bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın bizi yine yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Onlarla birlikte Avrupa'yı Eskişehir'e getirdik. Bu sezon da kupayı yine onların destekleriyle şehrimize getireceğiz' dedi.

Takımda iki eksik var
Sezonun ilk maçına çıkacak olan Selkaspor'da; el bileğinden sakatlığı bulunan sağ oyun kurucu Durmuş Ali Tınkır ve belinden rahatsızlığı bulunan kaleci Ali Karadut dışında eksik bulunmuyor. Selkaspor- Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Hentbol Erkekler Süper Lig birinci hafta maçı bugün saat 17.00'de Porsuk Spor Salonu'nda oynanacak.

Selkaspor- Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Yer: Porsuk Spor Salonu
Saat: 17.00
Hakemler: İsmail Doğan, M. Küntay Taşkın
Editör: TE Bilisim