Aydın Didim Belediyesi görevlilerinden sonra şimdi de Karaman İl Özel İdaresi ile Ermenek Belediyesi görevlileri beton yol uygulamalarını yerinde inceledi.
DETAYLI İNCELEME
Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ve Karaman ili Ermenek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışan teknik personeli Seyitgazi ilçesi Cevizli-Bardakçı-Hankaraağaç-Gökçekuyu Mahalleleri yol güzergahında devam eden beton yol uygulamasını yerinde görerek incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi personeli tarafından gelen teknik personellere beton yol uygulaması ile ilgili detaylı bilgi verildi.
DESTEK VERECEĞİZ
Birçok ilden beton yol uygulamasını görmek için Eskişehir'e gelen iller arasına katılan Karaman'a, her türlü teknik desteğin verileceğini belirten yetkililer, beton yolun asfalta göre daha dayanıklı, daha az maliyetli ve yüzde 100 yerli ve çevre dostu olduğunu ifade etti. Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ve Karaman ili Ermenek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mühendisleri ise Karaman ilinde de aynı uygulamayı hayata geçirmek istediklerini sözlerine ekledi. HM
Editör: TE Bilisim