'Devre arasında çok iyi çalıştık'
Eskişehirspor'un başarılı oyuncularından Furkan Balaban dünkü antrenman öncesi açıklamalar yaptı. Balaban, 'Mustafa hoca geldikten sonraki süreçte performansımızın nasıl yükseldiğini gözler önüne serdik. Herkes biliyor artık. Bizim zaten yükselen bir form grafiğimiz vardı. Devre arasında çok iyi çalıştık. Bunu da sonunda sahaya yansıtmaya başladık. Bunun meyvelerini alıyoruz artık. Galibiyetlerimiz olsun, beraberliklerimiz olsun. Mağlubiyetimiz yok çok şükür. Gol de yemedik' dedi.

'Mücadelemizi vereceğiz'
Altınordu galibiyeti ve yaklaşan Menemen maçı hakkında konuşan Balaban, 'Altınordu maçı önemli maçlardan birisiydi. Zorlu maçtı aslında. İyi hazırlandık. Karşımızda bizim gibi gençleri ile oynayan, genç bir takım vardı. Yabancı oyuncuları yok. Bizim gibi koşan bir takım vardı. Onlardan daha fazla koştuk, daha iyi mücadele ettik ve kazanmayı bildik. Menemenspor güçlü bir takım. İlk devreye özellikle iyi başlayarak bir seri yakalamışlardı. Ancak ikinci devrede onların da olumsuz kötü bir gidişatları vardı. Geçen hafta ilk puanlarını aldılar, güçlü bir takım. Biz hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Maçta mücadelemizi vereceğiz. Antrenmanlarda iyi çalışıp o maça da konsantre olduk. İnşallah galibiyetle döneriz' dedi.

Birbirimize 'Duvar' diyoruz
Oynadığı mevkii ile ilgili de konuşan yapan Balaban, 'Mevkiine alışamıyorsun. Sürekli bir orada oynuyorsun, bir öne çıkıyorsun bir geri geliyorsun. Ama ben altyapıdan beri stoper mevkiinde oynadım. Gerektiği zaman ön libero da oynadım. İkisini de oynayabiliyorum yani. Genellikle defansın önünde oynayan bir orta saha olarak sahaya çıktım, ileriye dönüklüğü olmadığı için. Orada daha rahat oynayabiliyorum ama tabi ikisinde de oynuyorum. Pek fark yok ama ikisinde de çok rahat oynuyorum. Mevlüt ile iyi bir ikili olduk. Gol yemiyoruz, duvar, birbirimize duvar diyoruz artık' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim