Ziyarette, yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Tuna'ya tanıştıran Başkan Hoşcan, şehrin bir markası olan Eskişehirspor'a katkı sunan herkese teşekkür etti. Vali Tuna'nın kendilerine çok büyük bir moral verdiğini anlatan Başkan Hoşcan, 9 Ocak tarihinde gerçekleştirilen kongre ile Eskişehirspor'un yeni yönetimini oluşturduğunu söyledi.

VALİ TUNA'YA TEŞEKKÜR

Başkan Mesut Hoşcan, ziyarette yaptığı konuşmada, 'Şehrimizin en önemli markası, sizin katkılarınız ve verdiğiniz moralle iyi noktalara doğru gidiyor. Bugün yeni yönetimimizle şahsınıza teşekkür ziyaretine geldik' dedi.

UMUTSUZ DEĞİLİZ

Zor bir süreçten geçtiklerini aktaran Başkan Hoşcan, sıkıntılarını; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın, Vali Güngör Azim Tuna'nın ve taraftarların desteği ile aşacaklarını söyledi. Son zamanlarda sıkça söylediği bir sözü hatırlatan Başkan Hoşcan, 'Mutsuzuz ama umutsuz değiliz' dedi.

EN BÜYÜK SORUN EKONOMİ

Kulübün en büyük sorununun ekonomi olduğunu sözlerine ekleyen Hoşcan, 'Camianın içinde yaşananları bir kenara bırakıp, bu şehrin en önemli markasını el ele tutarak ayakta tutmalıyız. Daha iyi şeyler yapmak için hazırız. Bu konuyla ilgili sizlerden aldığımız maddi ve manevi destek, bizlere güç veriyor. Tekrar teşekkür ediyorum' dedi.

HERKES KATKI SUNMALI

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna ise, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Anadolu'nun gönlünde taht kurmuş bir takım olan Eskişehirspor'a herkesin katkı sunmasını isteyen Vali Tuna, Eskişehirspor'un iyi yerlere gelmesi için Eskişehir'de yaşayan herkesin üzerinde büyük bir sorumluluk olduğunu söyledi.

BİRLİK OLACAĞIZ

Eskişehirspor'un bulunduğu durumdan kimsenin memnun olmadığını dile getiren Vali Tuna, ' İl olarak hepimizin üzerine düşen büyük bir sorumluluk var. Kimsenin bu duruma duyarsız kalmayacağını ümit ve temenni ediyoruz. Sayın Nabi Avcı Bakanımız, devlet büyüklerimizin talimatlarıyla bizde valilik olarak bu sıkıntılı dönemi atlanma noktasında, gerekli desteklerin sağlanmasıyla maçların devam edeceği süreçte birlik olacağız' dedi.

MADDİ-MANEVİ DESTEK ÖNEMLİ

Maddi ve manevi desteğin bu dönemde önemli olduğunu kaydeden Vali Tuna, 'Aslında herkesin karınca kararınca yapabileceği katkılarla kulübümüze sahip çıkmamız lazım. Anadolu'nun gönlüne taht kurmuş bir takımız. Bunun mirasçıları olarak üzerimize düşen sorumluluklar var. Yönetimimize katkıda bulunalım. Gerektiğinde hesap da soralım. Bu günün sorunlarını çözmek şimdi önemli.

ALT YAPIYI DÜŞÜNMELİYİZ

Bir taraftan da altyapıyı düşünerek yeni gençler yetiştirmeliyiz. Türk futboluna buradan örnek bir davranış sağlamalıyız. Hep birlikte daha güzel günleri görmek adına, ben yeni yönetim kuruluna üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum' diye konuştu.

ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada yaşanan hakem hatalarına da değinen Vali Tuna, 'Bu karşılaşma talihsiz bir kazaydı. O konuyla ilgili yoruma gerek yok. Önümüze bakacağız.

DESTEK OLMA ZAMANI

Takımımız iyi. Yeter ki dengeli ve adaletli yönetimler olsun. Binlerce taraftarın ve kendi evimizde oynadığımız bir maçta bunlara maruz kalmak hoş olmadı. Bundan sonra takıma destek olma zamanı. Birlik olma zamanı' diyerek başarı dileklerini yeniledi.

Editör: TE Bilisim