Dünya ve Türkiye birincilikleri var
Bölgenin ve Eskişehir'in en aktif derneği olan AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Gerçekleştirdikleri etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren AutoShow26 Derneği son olarak önemli bir olaya imza attı. Türkiye ve Dünyada birincilikleri olan Milli Sporcu Birol Kamar'a AutoShow26 derneği forma sponsoru oldu. Engelli atlet Kamar artık yapacağı müsabakalarda AutoShow26 logoyu formayı giyecek.

Yeni başarıları hedefliyor
Milli Atlet Birol Kamar, 'AutoShow26 Derneğine ve tüm üyelerine bana sponsor oldukları için teşekkür ederim. İtalya Olimpiyatında birincilik ve Almanya'da ikinciliğim var. Yurt içinde ise Avrasya Maratonu'nda birinciliğim, Mersin Olimpiyatları'nda ikincilik, Adana ve Antalya'da birinciliğim var. AutoShow26 ailesinin vermiş olduğu destek sayesinde mevcut başarılarıma yenilerini ekleyeceğim. Bana bu yolda destek oldukları ve sponsor oldukları için başta dernek başkanı Hasan Akbaş ve tüm AutoShow26 ailesine teşekkür ediyorum' dedi.

'Sponsor olmaktan mutluyuz'
AutoShow26 Dernek Başkanı Hasan Akbaş ise açıklamasında 'Milli sporcumuz Birol Kamar'a forma sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz. AutoShow26 Derneği sadece arabaları olan gençlerin olduğu bir dernek değil. Sosyal Sorumluluk projeleri, yardım kampanyaları, etkinlikler düzenleyen bir dernek. Artık milli bir sporcumuza da sponsor olduk. Desteklerimizle birlikte Milli Sporcumuz Birol Kamar hem bizim hem Türkiye'nin göğsünü kabartacak' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim