Hiç düşünmeden geldim
Coşkun Demirbakan'ın yerine göreve getirilen Mustafa Özer, Radyospor'da yayınlanan programa konuk oldu. Eskişehirspor'un yerinin kendisinde çok ayrı bir yere sahip olduğunu da aktaran Özer, 'Eskişehirspor'un yeri bizde bambaşkadır. Ben 2002-2003 yılında bu kulüpte futbol oynamıştım. Hatta takım kaptanlığı yapmıştım. Yönetimden de teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim ve Eskişehir'e geldim' ifadelerine yer verdi.
Ne gerekiyorsa yapacağız
'Yıllardır Eskişehirspor maçlarını kaçırmadan takip ediyordum' diyen Özer, 'Teknik direktörlük görevi bize de nasip oldu. Günümüzün 15-16 saatini Eskişehirspor için ayırıp, bu ligde kalmak adına ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Bu sezon ligde kalmak istiyoruz. İnşallah yöneticiler, futbolcular, teknik heyet, taraftarlar ve Eskişehir kenti olarak bir birlik beraberlik havası yakalayacağız ve bu takım için elimizden geleni yapacağız.'
Kazanmaya odaklandık
'Eskişehirspor Türk futbolunun en önemli çınarlarından birisidir. Çok önemli ve değerli bir markadır. Bu kulübün kesinlikle Süper Lig'de yer alması gerekiyor. Bu ülkenin en büyük camialarından birisi… Oyuncular ile konuşma fırsatı buldum. Hepsi Boluspor maçını kazanmaya odaklanmış durumda. Maçın ardından yönetimimiz ayrılma düşüncesi olan oyuncu varsa oturur ve konuşur. İkinci yarıyı konuşmak için henüz erken' dedi.
Yerinde olsam kalırdım
Jesse hakkında da konuşan Özer, 'Bildiğim kadarıyla Jesse Sekidika yönetimden izin alarak ülkesine gitmiş. Bu konuda çok fazla bilgi sahibi değilim. Ben Boluspor maçına konsantre olmuş durumdayım. Maçın ardından detaylı bir şekilde öğrenirim ama bu konuda yönetimin açıklama yapması daha doğru olur. Ben Jesse'nin yerinde olsam Mayıs ayına kadar burada kalır ve bu kutsal forma için mücadele etmeye devam ederdim' dedi.
Bekleyip göreceğiz
TFF'ye başvuran diğer oyuncular hakkında da konuşan Özer, 'Mehmet Feyzi Yıldırım, Mevlüt Çelik ve Emre Güral gibi isimlerin takımda kalmasını isterim. Şu Boluspor maçını sağ salim bir geçelim daha detaylı konuşulur. Yönetim her oyuncunun kalması için mücadele ediyor. Bekleyip göreceğiz' dedi.
Kazanmak istiyoruz
Pazar günü oynanacak Boluspor maçını da kazanmak istediklerini aktaran Özer, 'Eskişehirspor taraftarları rahat olsun. Biz buradayız. Futbolcu olarak göstermiş olduğumuz özveriyi teknik direktör olarak da göstereceğiz. Bize güvensinler. Elimizdeki oyuncuları maçlara en iyi şekilde hazırlayacağız. Önümüzde zorlu bir Boluspor deplasmanı var. İnşallah bu maçı kazanarak ikinci devreye çok daha moralli hazırlanmak istiyorum' dedi.
Editör: TE Bilisim