İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yağmurlu havaya rağmen vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği mitinge AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti Milletvekilleri Nabi Avcı, Harun Karacan, Emine Nur Günay, MHP İl Başkanı İsmail Canpolat ve birçok AK Partili ve MHP'li siyasetçi katıldı. Mitingde konuşan AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, 'Sayın Bakanım bugün Odunpazarı'nı şereflendirdi. Hoş geldi, sefalar getirdi. Bu soğuk yağmurlu havada akşamın bu saatinde bizleri bağrına basan aziz hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. İçin rahat olsun Odunpazarı' dedi. 'Sizleri mahcup etmeyeceğiz' diyen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı ise, 'Sayın Bakanım burada Eskişehir'in en güzel mahalleleri Emek var, 71 Evler var ve bütün bir Odunpazarı'ndan toplanmış hemşerilerimiz var. Bugün sizler sevincimize ortak oldunuz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizler bizi mahcup etmediniz bizler de sizleri mahcup etmeyeceğiz' diye konuştu.

GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN
'Odunpazarlılar gözünüz arkada kalmasın' diyen Soylu, 'Bizim şehirlerimiz dünyanın en güvenilir şehirleri olacak. Bize destek verin bize güç verin. Bize kuvvet verin. Türkiye ilk defa bu kadar kendi önüne bakabilen, kendi hedeflerine koşan bir anlayış içerisinde. Bu yürüyüş devam ediyor. Bu yürüyüşün kesilmesine müsaade etmeyin. Ve bizim boynumuzu Kandil'in önünde eğik bırakmayın. Odunpazarlılar şu Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir daha şu Büyükşehir Belediyesi'ne sokmayın. Bakın Kılıçdaroğlu'nun ayağını attığı yerde ot bitmez. Eskişehir'e bir daha bulaştırmayın bunları ne olur' şeklinde konuştu.

SU KAYNATMADI HİÇ
Volkan Doğan'ı sahnede yanına çağırarak seçimlerde destek isteyen Soylu, 'Volkan Bey'i tanırım. Ben teşkilat başkanıyken karşı karşıya geldik. Dedi ki, ben ilçe başkanı olup Odunpazarı'na hizmet etmek istiyorum. 2014'ün sonları gibiydi. Beş yıl geçti. Hani bizim güzel bir halk deyimimiz vardır. Su kaynatmadı biliyor musunuz çok çalıştı. Şimdi gayret gösterdi mücadele etti ve odunpazarı'nı gönlüyle buluşturdu, çok çalışkandır, gayretlidir aynı zamanda hem yüzü hem gönlü yumuşak bir adamdır. İnsanları bilir. İnşallah Volkan kardeşimi 31 Mart'ta sandıkları patlatarak belediye başkanı yapmaya söz veriyor musunuz? Ben de size söz veriyorum. Ben de Volkan Doğan'ın emrindeyim. Odunpazarı'nın emrindeyim' dedi.

BİRİLERİNİ KISKANDIRIN
Daha sonra Burhan Sakallı'yı yanına alarak Sakallı'nın da emrinde olduğunu ifade eden Soylu, 'Burhan Sakallı'yı özlediniz mi? Belediyecilik tecrübesine en çok iz şahitsiniz. Büyükşehir'i uçurur mu hizmetleriyle. Büyükşehir'de beş yıl destansı hizmetlerin altına imza atar mı? 31 Mart'ta Eskişehir'de emeği olan Burhan Sakallı'ya da Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığında oy verip birilerini kıskandırıp, birilerine parmak ısırtacak mısınız? Burhan Sakallı'nın da emrindeyim. Allah bizi mahcup etmesin' ifadelerini kulandı. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim