Yazılı açıklama yaptı
Diri yaptığı yazılı açıklamada, 'Bilindiği üzere Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerinin Eskişehirspor'a verdiği bilboardları kulübümüz 15 yıllığına bir firmaya verdi. Bilboardlar verilmeden önce yerel ve ulusal gazetelerde ilan verildi. Akabinde bir şirket bu reklam alanlarını aldı. Kimin aldığını biz daha sonra öğrendik. Ancak kimin aldığı değil küme düşmemiz kesinken bize el uzatan iki belediyemizin Eskişehirspor'a getirdiği faydadan dolayı bizler memnuniyetimizi dile getirmiştik.

'Manşetler ihbar olarak gitti'
Eskişehirspor'a verilen bir destek olarak algıladık ve Kazım Kurt başkanımızı da Ahmet Ataç başkanımızı da bundan dolayı kutladık. Akabinde Sakarya Gazetesi'nde bilboardlar ile ilgili manşetler atılmaya başlandı. Ve bu sayıştaya ihbar olarak gitti. Bizlerde bu duruma tepki gösterdik. Ancak şahsımın hiç bir sorunu olmadığı halde benimle ilgili yıllardır yalan haber ve karalama yapan bir gazete beni hedef alarak bir haber daha yapmış.

'Tek çıkarımız Es Es'
Bizlerin bu bilboard olayından tek çıkarımız Es Es'imizin menfaatleridir. Eğer bu bilboard anlaşması bozulursa; bilboardları alan firma TFF 1. Ligi'nde 5 yıl, Süper Lige çıkarsa 4 yıl boyunca hem kulüp isim hakkını hemde göğüs reklamını bedelsiz olarak alıyor. Firma kendisini garanti altına almak için böyle bir anlaşma yapmış.

'Çok büyük zarar görecek'
Bizim derdimiz Sayıştay'ın bu konuda iptali halinde kulübün bu reklam gelirleri kesileceği gibi isim ve göğüs reklam gelirleri de elinden alınarak çok büyük zarar göreceğidir. Şahsım ve liderliğini yaptığım Eskişehirspor tribünleri üzerinden beni karalayamazsınız. Bilboardların iptali konusunda herşeyi açık ve net yazdım' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim