CHP'li Çakırözer Seyitgazi'nin Sarayören köyünü ziyaret ederek, yurttaşlarla bir araya geldi. Çakırözer Sarayören Mahalle Muhtarı Tevfik Demir, Sarayörenliler Dernek yöneticileri ve mahalle sakinleriyle köy meydanında bir araya geldi.
VATANDAŞI DİNLEDİ
31 Mart seçimlerinin ardından mahalle muhtarı seçilen Tevfik Demir'i tebrik eden Çakırözer, mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinledi. Çakırözer, Sarayörenlilere 23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul seçimleri için İstanbul'da yaşayan tanıdıklarını aramaları çağrısında da bulundu.
TANIDIKLARINIZI ARAYIN
Ziyaretleri sırasında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çakırözer, 23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul seçimlerinde Sarayörenlilere İstanbul'daki tanıdıklarını aramaları çağrısında bulundu. Çakırözer, '31 Mart seçimlerinin ardından belediye başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası haksız, hukuksuz elinden alındı. 23 Haziran seçimleri artık bir demokrasi meselesi. Sizler de 23 Haziran'da İstanbul'daki tanıdıklarınızı arayın. Bu haksızlığın giderilmesi için akrabalarınıza, tanıdıklarınıza çağrıda bulunun' dedi. HM
Editör: TE Bilisim