Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyet, Mimarlar Odası Şube Başkanı Serdar Çavdar'a, Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Ender Kelleci'ye ve Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Mimarlar Odası Şube Başkanı Başkanı Çavdar, şehrimizde kongre ve çalıştay düzenleyebilecek kapasitede bir tesis olmadığını, bu eksiği ise Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nin kapatacağını söyledi. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise şehrin vizyonuna katkı sağlayacak her projeye katkı sağlamayı sürdüreceklerini aktardı.
BİR BASAMAK DAHA YÜKSELECEĞİZ
ETO'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini, ETO Akademi ile verilen eğitimlerin çok değerli olduğunu ve yürütülen Eskişehir Fuar Kongre Merkezi projesi sayesinde Eskişehir'in bir basamak daha yükseleceğini belirten Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkanı Ender Kelleci, geçen yıl ilkini düzenledikleri Uluslararası Elektrikli Raylı Ulaşım Sistemleri Sempozyumu'nun ikincisini Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
BİRLİKTE HAREKET EDELİM
Son ziyaretini Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Yıldız ve yönetim kuruluna gerçekleştiren ETO Başkanı Güler, Eskişehir'in mobilya sektöründe arzu edilen seviyeye gelmesi için şehrin tüm aktörlerinin birlikte çalışması gerektiğini belirtti. Şehirlerin rekabet eder hale geldiğini ve bu rekabetten birlikte hareket eden şehirlerin hızla öne çıktığını belirten Güler, tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliğine hazır olduklarının altını çizdi. HM
Editör: TE Bilisim