Önümüzdeki 5 yıllık görev süzesinde Bozüyükte hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Başkan Bakkalcıoğlu, 'Tabi biz 5 seneliğine göreve geldik. Anlatacağım şeyler hemen bu yıl, önümüzdeki yıl olacak şeyler değil. Ben bunları hemşerilerimle zaten paylaşmıştım' dedi.
OTOPARK SORUNU ÇÖZÜLECEK
Tramvay projesini anlatan Bakkalcıoğlu, 'Bozüyük'ü şöyle düşlüyorum ben... Doğu'dan Batı'ya ana caddesi, tek bir ana cadde üzerinde yayılmış bir kentimiz var. Bu ana cadde üzerinde bir raylı sistemimiz olacak. Otopark sorununu öncelikli olarak çözmemiz de bundan kaynaklanıyor. Bu ana caddede Eskişehir'deki gibi Yılmaz Büyükerşen hocamın yaptığı donanımda olmayabilir. Fakat elektrikli, şarjlı otobüs büyüklüğündeki vagonların ağır ağır hareket ettiği, kent içinde indi bindi sorununu çözeceğimiz bir raylı sistemimiz olacak' diye konuştu.
BU DÖNEM HAYATA GEÇECEK
Kaymakamlığın onayıyla 330 dönümlük bir alana kamulaştırma şerhi koyduklarını belirten Bakkalcıoğlu, 'Eskişehir'de var ya, Sazova ve Kentpark bunlardan birinin örneği olsun istiyoruz. İçerisinde çocuk köyü ile insanlarımızın etrafında dinlencelerini yapabileceği göleti ve dinlenme alanları ile böyle bir yaşam parkımız olacak. Büyük bir gençlik merkezimiz olacak bunu planlıyoruz ve bunun yanı sıra kreşleriyle huzur eviyle biz Bozüyük'ü hedefledik. Birçoğunu önümüze engel çıkarılmaz ise bu dönem içerisinde hayata geçireceğiz. Aynı Bozpark dediğimiz yaşam parkının kamulaştırması adımlarını attık. Otopark sorununun çözümü ile de Boztram dediğimiz raylı sisteminde girişimlerine başladık. Üçüncü yılımızdan itibaren hizmetlerimizin ortaya çıkacağı düşüncesindeyim' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim