Bilecik'in Bozüyük İlçesinde CHP'nin Halk Buluşması programında Eskişehir rüzgarı esti. CHP'nin Bozüyük İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen 'Halk Buluşması' etkinliğinde Bozüyük Belediye Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun tanıtımı yapıldı.
ESKİŞEHİR'DEN
YOĞUN KATILIM
Bozüyük Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısına Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar ve çok sayıda siyasi ile Bozüyük halkı katıldı. Programda konuşan Başkan Büyükerşen, 'Bozüyük'ün parklarından kültür sanata her yönüyle hak ettiği hizmetlerle tanışmasına az kaldı. Başkan Adayımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu kardeşime seçim sürecinde başarılar diliyorum. Kendisinin Bozüyük'e önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyorum' dedi.
KENDİSİNE KEFİLİM
Bakkalcıoğlu'ndan övgüyle söz eden Büyükerşen, 'Bozüyük'te daha iyi okulların açılması, Bozüyük'ün daha yaşanabilir, hale gelmesi için böyle bir ihtiyaç duyuluyorsa çare, sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'dur. Dürüst her derdinize koşan, her derdinizle uğraşan insan mı lazım, şehir edebi mi lazım, çare Bakkalcıoğlu. Ben kendisini 1989'dan beri tanıyan birisi olarak yakınınızdaki bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ondan da önemlisi hocanız olarak, kendisine kefilim. Başarılar diliyorum' dedi. CHP'lilere seslenen Büyükerşen, Bakkalcıoğlu'na destek verilmesi gerektiğini söyledi.
OMUZ OMUZA
Programa katılan İYİ Partililere de seslenen Büyükerşen, 'Bu arada İYİ Partili dostlarımıza da birlikte el ele omuz omuza nasıl muhalefet yapılır gösterelim istiyorum. Bu ülke eninde sonunda parlamenter rejimine tekrar dönecektir. Dünya'nın hiçbir ülkesinde olmayan, her şeyin bir adamın iki dudağı arasında olan, görülmemiş bu rejimden kurtulacağız. İnşallah en kısa zamanda yeni bir referandumla gerçek Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na, Atatürk'ün anayasasına kavuşuruz. Saygılar sunuyorum' diye konuştu. Konuşmaların ardından kürsüye çıkan CHP'liler el ele birlik pozu verdi.
İMZA ATACAĞIZ
Daha sonra konuşan Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da, 'Göreve geldiğimiz zaman Bozüyük için sanayiyi teşvik edeceğiz, alt yapıda büyük çalışmalara imza atacağız Karasu'dan gelen suyumuzu bizler kazandırdık. Kent merkezini bambaşka bir hale getireceğiz Bozüyük'te otopark sorunumuz var bu soruna çözüm bulacağız. Yılmaz Büyükerşen'i örnek alıp çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Bozüyüklüler Boztram ile kavuşacak raylı sistemler ile ilgili projemiz var ve Boztram hayata geçecek' dedi. HM
Editör: TE Bilisim