Şehrin üzerindeki ölü toprağını atmak için harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehirspor için düğmeye bastı.

BÜYÜKERŞEN'DEN OLUMLU ADIM

Lig maratonunda alınan başarısız sonuçlar yüzünden kan kaybeden ve ligin alt sıralarına düşen Eskişehirspor'un, içinde bulunduğu olumsuz süreci değerlendirmek, sorunları dinlemek ve çözüm yolları aramak için Eskişehirspor zirvesi düzenleyen Başkan Büyükerşen, Eskişehirspor Kulübüne hizmet etmiş eski başkan, yönetici ve spor adamlarının yanı sıra Oda başkanlarını bir araya getiriyor.

ZİRVE BUGÜN

Bugün Anemon Otel'de gerçekleştirilecek toplantıya, eski başkanlardan Ali Çelikoğlu, Zeki Ünal, Aydın Begiter, Nebi Hatipoğlu, Halil Ünal ve Eskişehirspor Kulübü mevcut Başkanı Mesut Hoşcan'ın ve Ota başkanlarının davet edildiği, toplantıda ilk etapta mevcut Başkan Mesut Hoşcan'ın takımın durumu hakkında bilgi vereceği öğrenildi.

KURTULUŞ REÇETESİ

Başkan Büyükerşen'in öncülüğünde Eskişehirspor'un masaya yatırılacağı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunacak spor adamları, Eskişehirspor'un kurtuluş reçetesini hazırlamaya çalışacak.

EN BÜYÜK DEĞER

Alınan bilgilere göre, Eskişehirspor'un şehrin en büyük değeri olduğunu belirten Başkan Büyükerşen'in, Eskişehirspor'un bugün içinde bulunduğu başarısız tablodan, herkesin olumsuz etkilendiğini, Eskişehirspor taraftarlarının bir umut ışığı aradığını, bu yüzden de Eskişehirspor için bir güç birliği oluşturmak amacıyla bu toplantıyı gerçekleştireceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim