Eskişehir'deki basın kuruluşlarında çalışan gazeteciler, Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği geleneksel iftarda bir araya geldiler.

Büyükşehir Belediyesi yemekhanesinde verilen iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyükşehir Belediye bürokratları, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve basın kuruluşlarının köşe yazarları ile muhabirleri katıldı.

BÜYÜKERŞEN: 'KAPIMIZ SİZE HER ZAMAN AÇIK'

Başkan Büyükerşen, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, muhabirlerin zor koşullar altında kamuoyunu bilgilendirmek için çalıştıklarını belirterek, 'Sizler kutsal bir görevi gerçekleştiriyorsunuz. Son yıllarda gazetecilere yapılan baskılar nedeniyle çok kişi işsiz kaldı. Büyükşehir Belediyesi olarak, basını bilgilendirmek konusunda her zaman kapımız ve telefonlarımız size açık' dedi. Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Eskişehir'de diğer illere göre yerel basının daha kaliteli olduğunu söyleyerek, Başkan Büyükerşen'den Eskişehir Basın Müzesi ile ilgili destek istedi. Başkan Büyükerşen Basın Müzesi için yer bulmaya çalıştıklarını ifade etti. HM

Editör: TE Bilisim