'SORUNLAR VAR'
CHP'li Çakırözer, Bak'ı makamında ziyaret etti. Ziyareti sırasında Eskişehirspor için destek isteyen Çakırözer, Eskişehir'in talep ve beklentilerini Bakan Bak ile paylaştı. Çakırözer, 'Eskişehirspor'umuz sadece Eskişehir'imizin değil ülkemizin de önemli futbol takımlarından biri. Sizler de biliyorsunuz ki takımımız bazı sorunlarla karşı karşıya. Eskişehirspor'umuzun puan silme cezası ve transfer yasağının kaldırılması en büyük talebimiz. Hem kulüp, hem vefakar taraftarımız, hem de Eskişehirliler Eskişehirspor'umuz için destek bekliyor. İktidar muhalefet hep birlikte Eskişehirspor'umuza destek olalım' diye konuştu.

AMATÖRLERİ UNUTMADI
Çakırözer ziyareti sırasında amatör kulüpler için de destek istedi. Eskişehir'deki sportif alanların arttırılması yönündeki ihtiyaçlarını Bakan Bak'a aktaran Çakırözer, 'Eskişehir'de gençlerimiz amatör kulüplerimiz sayesinde spora olan ilgisini keşfediyor ve arttırıyor. Şehrimizde 4 bine yakın lisanslı amatör sporcumuz var. Bu Eskişehir'imiz için çok değerli bir rakam. Hangi branştan olursa olsun amatör kulüplerimiz bizler için çok kıymetli. Ancak Eskişehir'imizin hem futbol sahası hem de yüzme havuzu ihtiyaçları var. Amatör kulüplerimizin desteklenmesi ve taleplerinin karşılanması bizler için çok önemli' dedi.

BAKAN TALİMAT VERDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti Çakırözer ile paylaşan Bakan Bak, amatör kulüplerin desteklenmesinden yana olduğunu Çakırözer ile paylaştı. Bak, çalışmalarına başlanmış olan sahaların daha hızlı bitirilmesi konusunda gerekli talimatları verdiğini belirtti.
Editör: TE Bilisim