İlk yarıda 14-15 puan
Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'a 4-0'lık skorla farklı şekilcde mağlup olan ve tehlikeli bölgeye inen Kırmızı Şimşekler, yarın çok önemli bir maça çıkacak. Ligin yeni ekiplerinden Hatayspor'u ağırlayacak olan Siyah Kırmızılı ekip sahadan 3 puanla ayrılmayı istiyor. Ligin ilk yarısını 14-15 puan ile tamamlamak isteyen Siyah Kırmızılı ekip bu maçta alacağı galibiyetle puanını 8'e çıkarmış olacak.
Çapa'dan önemli uyarılar
Hatayspor maçı öncesinde oyuncularıyla sürekli bir araya gelen ve uyarılarda bulunan t Teknik Direktör Fuat Çapa takımını kritik maça hazırlamaya çalışıyor. Adana Demirspor mağlubiyetini bir an önce unutturmak isteyen Çapa, Hatay karşısında takımından 3 puan istiyor. İlk düdükten itibaren galibiyet için oynayacaklarını oyuncularına aşılayan Çapa, iç sahada gösterilen başarılı performansın devam ettirilmesini istedi.
Maçı adeta taraftar oynuyor
Bu sezon genç kadrosuyla büyük mücadele veren ve iç sahada oynadığı 3 karşılaşmada yenilmeyen Eskişehirspor rakiplerine adeta kök söktürdü. Bunda kuşkusuz en önemli unsur Es Es'in efsane taraftarı oldu. Hem içerde hem de dışarıda takımlarına müthiş bir destek veren taraftarlar yarın ki karşılaşmada da takımlarına galibiyet aldırmaya çalışacak. Hafta içinde oynanacak olan maç öncesi düşünceli olan Es Es taraftarının yine de maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Editör: TE Bilisim