Çamlıca Mahallesinde adeta şölen havasında gerçekleştirilen açılışa Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve çok sayıda Çamlıcalı vatandaş katıldı.
COŞKULU AÇILIŞ
Coşkulu kalabalık ile selamlaşmasının ardından Başkan Ataç, mahalle sakinleri ile birlikte çiftetelli de oynadı. Başkan Ataç, '1999 seçimleri, yine bir Mart ayındaydı. Buraya geldiğimde Birlik Caddesine şöyle bir baktım; o kadar kötü bir haldeydi ki çamurdan, tozdan geçilmiyordu. Kendi kendime, 'Ben buraları düzeltmek için göreve geleceğim' dedim. Şimdi baktığımda sanki bambaşka bir yerde gibiyiz. Ama çok emek var, ilmek ilmek emek var. Bu gelişimi adım adım kaydederek, hizmet ederek, cenazenize katılarak, düğünlerinizde oynayarak, evlerinize konuk olarak bugünlere kadar geldik. Önümüzdeki 5 yıl da Çamlıca için çok önemli bir dönem olacak. Bizim anlayışımızda eşit hizmet dağılımı var. Parti ya da insan ayırmadan eşit hizmet etmek var. Aksi halde Çamlıca Mahallemiz de bu güzel noktaya gelemezdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile el ele vererek mahallemizi bu güzel noktaya getirdik' ifadelerini kullandı.
BU İŞİ BAŞARACAĞIZ
CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar ise 'Seçim kampanyası başlattığımız ilk günden bu yana hep yanımızda oldunuz, destek verdiniz. 31 Mart günü de hep birlikte olacağız ve bu işi başaracağız' dedi. CHP Milletvekili Jale Nur Süllü de '31 Mart'ın sonu bahar demiyoruz, biz zaten baharda yaşıyoruz. Ama Eskişehir'de baharda yaşamayan ilçelerimizi de bu dönem CHP belediyeciliği ile tanıştırma kararlılığındayız' şeklinde konuştu. CHP Milletvekili Utku Çakırözer, 'İnanıyorum ki akşamın bu saatinde, bu serin havada sizleri buraya getiren güç, Ahmet Başkan'ı 4'üncü kez belediye başkanı yapacak' sözlerini kullandı. Konuşmaların ardından katılımcılar, seçim iletişim merkezinin açılışını gerçekleştirdi. HM
Editör: TE Bilisim