Atam'dan teşekkür
Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) geçtiğimiz akşam Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa'yı konuk etti. Federasyona bir ziyaret gerçekleştiren Çapa, federasyon yetkilileriyle görüştü. Ziyaret hakkında açıklamada bulunan EASKF Başkanı Sadri Atam, 'Hocamıza çok teşekkür ediyorum. İlk kez bir Eskişehirspor teknik direktörü bizi ziyaret etti. Şu an Eskişehirspor'un durumuna üzülüyoruz. Ama Eskişehirli oyuncuların gurur verici performansı bizi mutlu ediyor' diye konuştu.

'Katkı vermeye çalışıyoruz'
Atam, 'Eskişehirspor'un kurtuluşu kendi çocuklarıyla olacak. Bu oyuncularımızın birçoğu hep amatör kümeden yetişip Eskişehirspor'un alt yapısında forma giyerek A takıma yükseldi. Biz federasyon olarak kulübümüze her zaman katkı vermeye hazırız. Kulübümüzün yanındayız. Bazı şehirlerde güreşçi çıkar, hentbolcu çıkar, yelkenci çıkar ama Eskişehir'den her zaman futbolcu çıkar. Burası bir futbol şehri. Futbol şehrinin başarılı olması için bizlerde elimizden geleceği yapacağız' ifadelerini kullandı.

'Güzel işlere imza atılır'
Ziyarette konuşma yapan Fuat Çapa, 'Eskişehirspor'un kurtuluşu birlik ve beraberlik sayesinde olur. Sizin de söylediğiniz gibi Eskişehirli futbolcuların hepsi amatör kümeden yetişip şimdi A takım forması giyiyor. Bunların bulunup değerlendirilmesi hep birlikte olur. İnşallah ilerleyen süreçlerde EASKF ile birlikte daha güzel işlere imza atılır. Ben buna inanıyorum' ifadelerine yer verdi. Ziyaret verilen hediyelerin ve çektirilen hatıra fotoğrafın ardından sona erdi.
Editör: TE Bilisim