'Küllerinden yeniden doğacak'
Eskişehirspor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Başkan Halil Ünal, yönetim kurulu üyeleri, Fuat Çapa ve birçok taraftar katıldı. Şampiyonluk hedefiyle yola Fuat Çapa ile çıktıklarını söyleyen Başkan Halil Ünal, 'Aslında ben bugünü tarihi bir gün olarak ilan ediyorum. Küllerinden yeniden doğacak bir Eskişehirspor yaratmak, tek hedefi ve hayali şampiyonluk olan bir kadro oluşturmak için yola çıktık.'

'Birlik ve beraberliğe ihtiyaç var'
Sözlerine devam eden Ünal, 'Eskişehirspor için bir yol haritası ve şampiyonluk hedefi ile bir yol haritası ortaya koyduk. Bu çerçevede hocamızla anlaştık. TFF 1. Lig'in korkulu rüyası olacak bir kadro oluşturmak üzere bugün buradayız. Bulunduğumuz lig zorlu bir lig. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Başarabiliriz. Eskişehirspor büyük bir camiadır. Mazisi çok anlı şanlıdır'ifadelerini kullandı.

'Kaliteli oyuncular alacağız'
'Süper Lig'den düşmek ölüm değildir. Borcumuz vardır ama borçsuz kulübün olmadığını da herkes bilmelidir. Önemli olan borçları yönetmektir. Bunu başarabileceğimizden biz endişeli değiliz lütfen siz de öyle olun' diyen Ünal, 'Fuat Çapa hocamızla el sıkışıyoruz Allah hayırlı uğurlu eylesin. Kaliteli oyuncular alacağız. Çat, çat oynayan bir takım kuracağız. Taraftarımız ve camiamız yeter ki bize destek olsun' diyerek sözlerini noktaladı.

'Sizler kadar Eskişehirliyim'
Attığı 1+1 yıllık imza ile resmen Eskişehirspor'un Teknik Direktörü olan Fuat Çapa ise imza attıktan sonra yaptığı açıklamada, 'Sizler ne kadar Eskişehirliyseniz ben de o kadar Eskişehirliyim. Eskişehirspor'un başarılı olması için bütün fedakarlığı yapmak için buradayım. Bugüne kadar gönlümüzde vardı Es Es bundan sonra boynumuzda olacak. Beklentilerin ne olduğunu çok çok iyi biliyoruz. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız' dedi.

Editör: TE Bilisim